Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek a Rébusz...

Mi a véleményetek a Rébusz Iskolaszövetkezetről?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 13:33
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nagyon bunkók, meg flegmák, bárkivel is beszéltem, pedig én normális voltam. Idegbajosak, és nem tájékoztatnak mindenről. A fizetést mindig megkaptam tőlük, de ennyi. Többet nem megyek oda. Szar az egész, kerüljétek!!!!
2013. okt. 8. 14:37
 12/12 anonim válasza:

Másfél órára van a meki központ. Az összesen ugye 3. Elmegyek, kijelentik hogy nincs nálam az orvosi kiskonyvem, és nem adnak újat, jöjjek vissza vele. Hazamegyek, sehol nem találom, felhivom őket, erre azt mondják hogy peeersze persze jöjjek oda, adnak újat.(ugyanazok). És Kiderült ráadásul hogy nem is én hagytam el, hanem náluk volt csak fingjuk nem volt róla!

Hát 4 óra alvás után berangatnak reggel 8ra a mekibe, külön megkerdeztem hogy biztos, mert az unnepnap, azt mondták igen, akkor jöjjek... Felkelek 6kor, bemegyek, erre kijelenti az a ribnc hogy ünnepnapon sosincs betanitas, kedden jöjjek vissza... Mintha nem lenne suli diákként ba...! Potyára mentem oda! Szórakozzanak a k.... anyjukkal már! Nemtudom hanyadik undorító húzásuk ez! Még el se kezdtem dolgozni, persze már vagy 8szor voltam ott! Az összes orvosi vizsgálat, papír, ruha már megvan, egyedül dolgozni nem tudtam még...

2014. jún. 9. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!