Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik otthon végezhető...

Létezik otthon végezhető munka ami nem átverés?

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nagy valószínűséggel létezik,de még én is keresem:(
2009. nov. 11. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak pár gyors példa: cikkírás rendes, ismert lapnak, vagy moderátor "sors", vagy "kihelyezett" ügyfélszolgálat, vagy egyéni vállalkozás, ami csak online szolgáltatásokkal tenyészti a hasznát, és lehetne sorolni még. A bélyegnyalás meg a gomblyukasztás nem részei a realitásnak.
2009. nov. 11. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez szerintem hasonló a kategóriás kérdés, hogy létezik valós körlevél?Lehet, de még senki nem találkozott vele...
2009. nov. 11. 17:59
 4/6 anonim válasza:
szerintem igen, bár sok az átverés.
2009. nov. 18. 09:08
 5/6 anonim válasza:
Én is otthon végezhető munkát keresek, de még nem találtam. ha tudtok valamit segítsetek. Köszönöm előre is.
2010. jan. 17. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Főzés, takarítás, mosás, mosogatás, vasalás, rendrakás, ablaktisztítás, állatok és kert gondozása... ;)
2010. jan. 22. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Otthon végezhető munkát keresek (már több mint egy éve) ami nem átverés és nem igényel nagy befektetést. Létezik ilyen munka?

Félre ne értsen senkit nem lustaságból, csak azért mert beteg gyereket nevelek és már nem bírjuk anyagilag.

Végez valaki olyan otthon végezhető munkát, amihez csak számítógép és internet kell?

Konkrétan Ipsics Csabáné-nél? Valóban vannak ilyen munkák, vagy csak átverés?

Tud-e nekem ajánlani valami otthon végezhető munkát, ami nem átverés?! Esetleg szórólapozás, borítékolás, akármi, csak jussak némi pénzhez! Van-e...

16 éves vagyok! Van egy középfokú nyelvvizsgám németből! Megbízható vagyok! Olvastam interneten ilyen munkákat, de nagyrésze átverés! Tudna nekem valaki ajánlani egy munkát, amit tényleg megfizetnek? Kérlek segítsetek!

Hol találhatok otthon végezhető netes vagy bedolgozós fizikai munkát? Olyat ami fizet is és nem átverés?

Akárhol keresek csak olyant találok hogy toborozzak embereket azután adnának pénzt vagy fizessek be valamennyit.Én 6 hónapos terhesen ülök itthon és alig van pénzünk, nekem már havi 25-30 ezer is sokat segítene.

Szerintetek átverés vagy tényleg igaz ez az otthon végezhető munka?

Küldtem neki egy email-t,hogy milyen otthon végezhető munkáról lenne szó.Ezt válaszolta. Kedves érdeklődő! Ön jelentkezett az általam feladott hirdetésre, ami azt jelenti, hogy olyan munkát vállalna, amelyhez mindössze számítógépre és internet elérésre van szükség!...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!