Létezik otthon végezhető munka ami nem átverés?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Félre ne értsen senkit nem lustaságból, csak azért mert beteg gyereket nevelek és már nem bírjuk anyagilag.
Konkrétan Ipsics Csabáné-nél? Valóban vannak ilyen munkák, vagy csak átverés?
16 éves vagyok! Van egy középfokú nyelvvizsgám németből! Megbízható vagyok! Olvastam interneten ilyen munkákat, de nagyrésze átverés! Tudna nekem valaki ajánlani egy munkát, amit tényleg megfizetnek? Kérlek segítsetek!
Havi nettó 95 ezret szoktak ígérni.
Akárhol keresek csak olyant találok hogy toborozzak embereket azután adnának pénzt vagy fizessek be valamennyit.Én 6 hónapos terhesen ülök itthon és alig van pénzünk, nekem már havi 25-30 ezer is sokat segítene.
Küldtem neki egy email-t,hogy milyen otthon végezhető munkáról lenne szó.Ezt válaszolta. Kedves érdeklődő! Ön jelentkezett az általam feladott hirdetésre, ami azt jelenti, hogy olyan munkát vállalna, amelyhez mindössze számítógépre és internet elérésre van szükség!...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!