Nem bírom elviselni a munkatársam! Mit tegyek?
Sajnos valakinek a valakije, tehát tudom, hogy semmit, de nagyon szenvedek miatta. Kb. a fénymásolás a legbonyolultabb feladat, amit rá lehet bízni. Nem buta, vagy ilyesmi, csak pszichésen beteg és álomvilágban él. Sokszor nekem kell az ő munkáját is elvégezni, mert egyszerűen nem áll neki, csak ül és néz ki a fejéből.
Múltkor egy elég komoly hibát vétett, erre meg is dicsérték, hogy ne sírjon, mert milyen jól végzi a munkáját, engem pedig leszidtak, hogy miért nem figyelek oda jobban, hogy mit csinál. Igazán sajnálom, hogy beteg, de nem valami kímélő munkakörben van, hanem ugyanolyan teljes értékű munkavállaló mint én, ugyanolyan fizetéssel. Már próbáltam beszélni a főnökkel is, de nem értem el semmit. Folyamatosan beszél, mindent 20-szor megkérdez mielőtt nekiállna, pedig ő 10 évvel korábban kezdett itt dolgozni.
azért ez nem olyan egyszerű, kedves első. Neked vamn munkahelyed?
Nekem van, és ha otthagynám, koönkrétan éhenhalnék, mielőtt a végrehajtó megjelenne. Enni kell, számlákat kell fizetni, hiteleket kell fizetni.
Ha a kérdező gazdag lenne, már nem dolgozna egy olyan helyen, ahol nem érzi jól magát.
Átkérni magam valahova, ez sem így megy. Nagyvállalatnál dolgozom, ha megüresedik egy hely, sokszor nem is pótolják, de ha mégis, akkor szabályosan kiírt belső pályáztatás folyik, ahol önéletrajzzal pályázni kell, vagy behívnak, vagy nem, a leendő főnök és a HR-es dönt, szóval egy rendes interjú. Kisebb cégeknél meg egyszerűen nincs hova átmenni. Ráadásul jobb esetben a szakmájában dolgozik a kérdező, más munkakörben lehet nem teljesítene, pl. ha szenvedsz a gyártósoron, nem kérheted át magad gépvezetőnek.
Sajnos ez egy nagyon nehéz helyzet, ha ő valakinek a valakije. Az a valaki egy főnök? Vagy kinek a valakije? Nincs másik főnök, akivel beszélhetnél? A többi kolléga mit érzékel ebből? Együtt hátha többre mennétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!