Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Teszem fel,akinek nincs egyetem,főiskolai végzettsége,csak középiskola vagy gimnáziumi érettségi. Gyógyszergyárban ha egy olyan munkában eltudna helyezkedni,hogy a gyógyszert csomagolni,dobozolni,tubus stb.akkor 24 évesen mennyit lehetne keresni? Érdemes oda menni dolgozni?
Angliába pályáznék, egy Big4 céghez, passzol a munkakör. Ami nem tetszik, hogy a jelentkezésemmel együtt szinte egy piackutatást is ki kell töltsek a fejvadász számára a fizetésemről, bónuszról, egészségügyi ellátásról, stb. Az ő cégének logója van a kérdőíven, szóval...
Csak elméletben érdekel egyenlőre. Tudom/gondolom, hogy ez sok tényezőtől függ de engem az átlag érdekel. Kezdő fizikus doktorival(ha már lúd...), külföldön természetesen, lehetőleg részecskefizikusként (de ez nem kikötés) és angol nyelvű intézetben. Igazából csak az...
Gondolkodok rajta,hogy meg kellene pályáznom egy eladói munkát a decathlonban.
mennyi a min-max amit vidéken, ill. a fővárosban meg lehet keresni
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!