Álláskeresők kiskönyve? (többi lent)

válasza:Azokat már nem kötelező tölteni, csak a nyomtatvány régi.
Én ceruzával irogatom bele, hogy hol jártam, legalább képben vagyok, de NEM KÖTELEZŐ, senki nem nézi meg.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?Elsősorban más álláskeresők véleménye érdekelne, aki nem keres munkát, az persze hogy nem venné meg.
Expresszen szoktam főleg állást nézni, a múltkor véletlen félrenyomtam és megláttam, hányan hirdetik magukat az álláskeresők rovatban, mindenféle pr szöveggel. Ez tényleg hatásos? Van olyan munkaadó aki innen válogat? Csak mert eddig tutira hittem, hogy nem, mert ők...
Télen záróvizsgáztam, nem volt nyelvvizsgám, ezért tavasszal megcsináltam, szóval gyakorlatilag nyár óta vagyok diplomás, de 8 hónapja keresek munkát. Alig tudom pár helyre beadni a pályázatomat, mert nincs lehetőség itt az észak-keleti régióban. Hiába nézem minden nap...
Tehát beadtam töbhelyre az önéletrajzomat mind postai úton illetve személyesen , nekem kell beleírni vagy pedig a munkáltatót ahol vagyok kérjem meg így szabályos-e köszönöm a válaszokat
Ma voltam a munkaügyön és elég bunkó volt a ügyintézőm! A kiskönyvet nekem, vagy a akinél keresek állást kell kitölteni? Pénzbeli támogatás az hogy jár? Most nem kapok semmit, de nem is említett az ügyintéző ilyen lehetőséget.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!