Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a titka annak, hogy biztos...

Mi a titka annak, hogy biztos legyen nyári munkám?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudok nyári diákmunkán részt venni, mert nem jeleznek vissza. Úgy látom, más fiatalok olyan könnyen találnak diákmunkát., Mi a titka ennek?

Mert jelentkeztem, s ígérték, hogy hívnak, de már vagy 4 napja várok, és még mindig semmi válasz. Tavaly is vártam 1 hetet, majd bementem, de akkor már mondták, hogy már megvannak a fiatalok, s nincs munka.

szóval hogy csináljam, hogy biztos adjanak munkát, s hogy visszajelezzenek, ahogy ígérték?

21/F

2016. jún. 29. 11:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát fiam, remélem valami hiányszakmában lesz diplomád, mert egyéb esetben éhenhalsz.
2016. jún. 30. 10:06
 12/16 A kérdező kommentje:
10-es, ha te is egyetemre járnál, megértenél. Ennyi zh mellett mégis hogy gondolják másra???
2016. júl. 1. 08:11
 13/16 A kérdező kommentje:
11-es, lesz is csak 3 évem van az egyetemből, s addig jó lenne egy kis pénz. Most szólok, segítséget kérek csak!
2016. júl. 1. 08:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Jaj meséljél még... Jártam főiskola, akkora ordenára hazugság, hogy egész héten soha nincs egy szabad órád, mint a Q élet...
2016. júl. 1. 19:36
 15/16 A kérdező kommentje:

Az előbb írtam hogy csak segítséget kérek nem szivatàst!!

Vigyázat!

2016. júl. 2. 07:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Májusan jelentkeztem, feltétel heti minimum 20 óra vállalása, vállaltam negyven órát. Ma reggel megjött a júliusi beosztásom, két szombat és slussz.
2016. júl. 2. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!