Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ausztriában a 13. havi béroszt...

Ausztriában a 13. havi bérosztásból az is kap arányosan aki még csak másfél hónapja dolgozott az adott helyen?

Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy ugye a 13.havi fizut, most juli elején kapják az emberek, nagy részüknek ez dupla fizetés mert az év eleje óta ott dolgoznak. Én május közepén kezdtem, és tisztában voltam vele hogy részarányosan én is kapok majd, mások is mondták hogy ez igy mükodik. Kb igy 150-200 euró pluszt számoltunk ki, de egy centtel sem kaptam többet az alap fizumhoz. Nem nagy pénzről van szó, de azért meglepett. Esetleg van itt valaki aki ért ehez, valóban nem voltam erre jogosult? Köszönöm előre is.

2016. júl. 5. 07:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Ausztriában nem tudom, hogy van, de Magyarországon a munkáltató dönti el, kinek jár a jutalom. Ha úgy dönt, hogy csak annak, aki már ott dolgozik egy éve, akkor annak, ha úgy dönt, hogy annak is, aki két hete van ott, akkor annak is. Szerintem Ausztriában is így lehet, a cég belügye, kinek mennyi jutalmat ad, ott is 12 hónap van, a 13. havi fizu opcionális. Kérdezd mega főnököd szerintem, vagy várd meg a fizetést, és megtudod majd.
2016. júl. 5. 08:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem dolgozol legalàbb 3 hònapja, akkor nem jár.
2016. júl. 5. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!