Hogy mondjak fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy kicsit bonyolult a történet.... 3 hónapja kezdtem el dolgozni egy boltban. Az elején nagyon szerettem, mert minden kis hátul ütőt eltitkoltak elöttem. Pl. 16 óra munka...kevés fizetés és persze rengeteg veszekedés és stressz. Nagyon csalódott vagyok, mert nem ilyennek ismertem meg a munkáltatóimat. Most eljutottam arra a szintre, hogy köszönöm elég volt. Persze elkezdődött a nyalizás.. Mert ugyebár megérezték, hogy valami nem stimmel. De... holnap szeretnék írni egy üzenetet a főnökömnek, hogy szeretnék felmondani. De mit irjak le benne?? (Azért nem személyessen, mert egy pár napig nem találkozom vele.) Jóba vagyok vele, vagyis azt hittem...szóval fogalmam sincs mit kellene irnom neki. Nem tudom, hogy kezdjem el... :/

A felmondási idővel nincs gondd, mert csak egyszerűsítetten vagyok bejelentve szóval akár én következő nap sem kellene, hogy kinyissak. De nem szeretnék haragban elválni. Tippek? Tanácsok?

2016. aug. 2. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
google -> felmondólevél minta és kiszeded, ami rág nem vonatkozik. Nem kell szerintem túlragozni vagy a problémákat ecsetelni.
2016. aug. 2. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Az egyszerűsített foglalkoztatást nem kell hivatalos, írásos formában felmondani!

Egyszerűen jelzed a munkáltatónak, hogy holnaptól nem mész dolgozni, és kész. Nincs felmondási idő, nincs semmilyen más joghatása. Csak jelezd, hogy tudjon róla.

Az EFO foglalkoztatásnak pontosan az a lényege, hogy nem vagytok egymásnak elkötelezve.

2016. aug. 3. 06:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Te ilyen lelkizős vagy?

Azokkal szemben, akik megpróbáltak kikészíteni?!

2016. aug. 3. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!