Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egyéni vállalkozóként szeretné...

Egyéni vállalkozóként szeretnék húsboltot nyitni, ez hogy lehetséges? Többi lent!

Figyelt kérdés
Nekem élelmiszer és vegyiáru eladói végzettségem van! Az állatokat a saját házunknál vágnánk le, majd a boltba szállítanánk, ami abban a faluban lenne ahol lakunk! Persze az állatot orvossal megvizsgáltatnánk, h nincs e valami betegsége ...
2010. nov. 12. 12:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Maga a bolt nyitása is macerás,de megoldható szerintem azért.

Viszont az,hogy az otthon levágott sertést a boltban áruld,hát,kérlek szerintem ez az ami nagyon rizikós.

Szerinted ebben a drága úniós világban levághatod otthon a malacodat és viheted a boltba?

Ahhoz minimum otthon épitened kellene egy vágóhidat,ÁNTSZ,HACCP és egyéb finomságok mind kellenek,mit hova hogy raksz,mit mivel tárolsz,a hőmérséklet stb.

Ez nem gyerekjáték,véleményem alapján KIVITELEZHETELEN,úgy hogy meg is érje,vagy valamikor megtérüljön.

Még ha vágóhídtól vásárolnád a húst,akkor is macerás lenne a tárolás,stb a boltban,de szerintem az otthonról hozottat soha be nem viszed abba a boltba.

Éljen az únijóóó.

Azért kérdezz utána,és sok sikert!

Üdv!

2010. nov. 12. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!