Hol érdemes keresgélni befektetőt pizzériához, étel kiszállítással foglalkozó vállalkozáshoz?

válasza:

válasza:Mi is a bonyolult benne? Fel kell venni egy (vagy több) szakácsot akinek van tapasztalata a pizzasütéssel + 2-3 futár gyereket. Fel kell mérni a konkurenciát és belőni az árat és a minőséget. És ennyi.
Ha meg még a konyha nincs felszerelve vagy segít a szakács, hogy mi kell neki vagy fel kell vásárolni egy becsődölt cég felszerelését.
Mihez is kell itt még szaktudás?
Kapcsolódó kérdések:
Kashmir étterem, Wang mester konyhája, Normakert vendéglő, Shiraz perzsa étterem, serpenyős vendéglő
Állítólag hatalmas élmény, ha van rá lehetőségem, szeretném kipróbálni.
Tudom, hogy fehérjében és szénhidrátban gazdag ételt kell enni sport előtt, de i az, amit reggel pikk-pakk meg tudok csinálni, de azért a diétámat nem szeretném tönkretenni vele? köszi a segítséget :)
bőrgyógyásznál voltam, mert már a kamaszkort kinőttem de még mindig vannak miteszereim azt tanácsolta, hogy változtassak az étrendemen, de azt nem mondta hogy pontosan miket kerüljek el
Azért kérdezem, mert úgy látom a forint nagyon esik, és ahogy elnézem egyre rosszabb.... meg az egész politika és gazdaság is ijesztő... Ha úgy járunk mint észak korea, tán többet érne a pénz mostani áron megvásárolt konzervekben, mint papírfecniken?
, nulla ismertséggelEe) nem Norbi, nem Laci bácsi, nem Béres A. ) Ha tudod, ird meg, hogy mik a követelmények étel főzés, házhozszáll. -nál. Elfogadott, éttermi konyha van.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!