Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen élelmiszer biztonsági...

Milyen élelmiszer biztonsági előírásoknak kell megfelelni, ha kistermelőként készítek szörpöt, lekvárt?

Figyelt kérdés

Elsősorban azon kistermelők tapasztalata érdekelne, akik már átestek egy ilyenen. Próbáltam már érdeklődni, annyit mondtak, hogy "semmi túlzottan komoly". Szóval nem harapják le a fejem, ha pl nincs körbecsempézett konyhám, mint ahogy sokan ezt 'terjesztik'.


Köszönöm!



2013. febr. 27. 22:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Elballagsz az ÁNTSZ-hez, és megkérdezed. :)
2013. febr. 28. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Ha nem tudsz a kérdésemre felelni, akkor minek írsz? Direkt kiemeltem, hogy akik már átestek egy ilyenen, azok tapasztalatát szeretném olvasni, nem az ilyen jó tanácsokat, h hova ballagjak.


Különben sem az ÁNTSZ foglalkozik a témával (már elég rég óta).

2013. febr. 28. 11:30

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!