Én vagyok a főnök, de úgy érzem az alkalmazottaim nem szeretnek, pedig rendes vagyok velük, miért van ez?
Figyelt kérdés
Ha mondom mit kell csinálni csak húzzák a szájukat. Fegyelmezetlenek és lusták. Sokat hibáznak is. De én sosem szidom le őket ez lehet a baj? Egy kegyetlen autokráciát kell felépítenem, vasfegyelemmel hogy normálisan dolgozzanak? Az a tervem hogy holnap ki is rúgom a 2 leglinkebb alakot, hogy példát statuáljak. Mi a véleményetek erről?2016. máj. 23. 18:38
1/9 anonim válasza:
lehet hülyeséget beszélsz össze vissza, és így megbízhatatlannak tartanak.
2/9 anonim válasza:
Nem vagy főnöknek való, menj el valamilyen tréningre, ahol kitanítanak. Nem rendesnek kell lenned az alkalmazottakkal, hanem pénzt kell termelned a tulajdonosnak, ez a dolgod. Azt kell elérned, hogy hatékonyan dolgozzanak, aki így tesz, azt jutalmazod, aki nem, az kirúgod a p..csába. Neked nem az alkalmazottal kell rendesnek lenned, hanem a cég részvényeseivel, különben te kerülsz lapátra - ennyi.
3/9 anonim válasza:
Optimálisan az arányosság és következetesség elvét érdemes követni . Hibáknál biztosítani a lehetőséget a korrigálásra , többszöri hibánál már megvizsgálni mi az ok és ha alkalmatlan vagy szándékos hátráltatóról van szó el kell küldeni . Ez vonatkozik a jó fejlődőképes munkatársak esetén a jutalmazásra . Nem a kivételezés , "házi kedvenc" tartás meg bűnbak keresés a siker kulcsa . Személyes dolgokkal motiválni nem lehet , pl családtag itt mindenki vagy közös ünneplések házibulik . Az sem hogy sokba vagytok veszteséges a bolt miközben egy új luxus sportgépet szereztél be . A csapatot hívd össze meló kezdéskor ródd fel a hibákat és közöld az új tervet elvárásokat mindezt higgadtan nyugodtan . A két pofát hívd be egyszerre vagy külön és döntsd róluk vagy állítsd választás elő őket . Változnak vagy séta . Amennyiben károkat okoznak és negatívok minden tekintetben akkor ez nem kérdés .
4/9 anonim válasza:
Mondjuk a leírás alapján k.urvára demotiváltak.
Te meg nem vagy főnöknek való.
5/9 anonim válasza:
Szerintem érzed te is a problémát. Tesztelgetik, meddig mehetnek el, te pedig hagytad, hogy jól kitolják a határokat. Azért lehet nem kell egyből kirúgni az embereket, kezdésnek figyelmeztesd őket.
6/9 A kérdező kommentje:
"Tesztelgetik, meddig mehetnek el, te pedig hagytad, hogy jól kitolják a határokat. "
Szerintem is ez lehetett. Ma reggel ki is rúgtam 2 alkalmazottat. Remélem a többiek veszik a lapot.
2016. máj. 24. 13:18
7/9 anonim válasza:
sosem szidod le őket, aztán minden előzetes figyelmeztetés nélkül kivágsz közülük kettőt. legjobban azt utáltam, amikor ilyen kiszámíthatatlan pszichopata főnököm volt.
8/9 A kérdező kommentje:
Ez miért kiszámíthatatlan? Aki lusta, pofázik, trehány az ki van rúgva aki meg normális az meg nem, ilyen egyszerű.
2016. máj. 26. 10:31
9/9 anonim válasza:
Szerintem fegyelmet kell tartania egy főnöknek. Legyenek meg az elvárások és a következmények na és persze ezzel mindenki legyen tisztába. Lehet attól még jófejnek lenni de ha valaki hibázik akkor annyi. Ha nem értik meg biztos találsz helyettük 100 másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!