Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mi a címe annak az állatkínzás...

Kubu Bubu kérdése:

Mi a címe annak az állatkínzásról szóló videonak, amiben az ipari tenyésztést és kínzást mutatják be?

Figyelt kérdés
Abban a videoban külön kitérnek a szőrme alapú, húsnyerés céljából, szaporulatnevelésből eredő kínzásokra is. Nagyon hosszú video, nem csak egy konkrét esetet mutat be, hanem részletesen végigveszik, hogy hol mit csinálnak az állatokkal. Fontos lenne.
2011. márc. 25. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
2011. márc. 25. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az az , amit az utolsó linkelt be, régebben már láttam, és azóta valahogy undorral eszem a húst...
2011. márc. 25. 17:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, erre a videora gondoltam, köszönöm szépen! :)
2011. márc. 27. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Sírok, ha állatkínzásról látok videót. Én vagyok az egyetlen? 14/L

Miközben a videót nézem, de ha utána eszembejut, akkor is elkezd könnyezni a szemem. :\ Múltkor suliban villant be egy kép, amin egy kis nyuszi... na mindegy, és dolgozat közben elkezdtem szipogni. Van még valaki így ezzel? Csak érdekelne. Ja és nem kell leoltani,...

Téged is ilyen érzékenyen érint, ha állatkínzásról hallasz?

imádom a macskákat, a családomban viszont nem egyszer előkerültek hülye macskakínzásos sztorik, volt aki még röhögött is rajta, de én ezeket nem bírom kiverni a fejemből, majd elbőgöm magam, és hasonlók, féltem nagyon az emberektől a sajátomat is. most is sírtam, mert...

Semmit nem tehetek ha állatkínzásról tudok? Nem gyilkolás, "csak" rossz tartás.

Ismerősnél láttam egy telepen oroszlánfejű nyulakat, libákat, kacsákat, stb. Össze- vissza csípkedték a szúnyogok a nyuszit, amitől ő elkapott valami csúnya betegséget, a gazdája (?) meg emiatt levágta a kölykeivel együtt. Ezekezt szó nélkül hagyni kell Magyarországon??? :-(

Mit tegyek ha tudok állatkínzásról?

Igazából nem tudom, hogy állatkínzásnak számít- e, ahová edzésre járok, az ablakon kinéztem és láttam, hogy vagy a szomszéd épület területén vagy a konditerem területén (nem tudom kihez tartozik) láttam 2 gyönyörű nagytestü kutyát (egy németjuhászt és talán egy...

Ipari varrógépre taponyos talpcsere lehetséges drukkeresre?

Most taponyos talp van fent, de tudnak adni kölcsönbe drukkereset de szerintem ahhoz az alsó anyagtovábbítót is cserélni kell, vagy valamit a gépbe.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!