Mi a címe annak az állatkínzásról szóló videonak, amiben az ipari tenyésztést és kínzást mutatják be?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Miközben a videót nézem, de ha utána eszembejut, akkor is elkezd könnyezni a szemem. :\ Múltkor suliban villant be egy kép, amin egy kis nyuszi... na mindegy, és dolgozat közben elkezdtem szipogni. Van még valaki így ezzel? Csak érdekelne. Ja és nem kell leoltani,...
Csirkéket mivel etetik?
imádom a macskákat, a családomban viszont nem egyszer előkerültek hülye macskakínzásos sztorik, volt aki még röhögött is rajta, de én ezeket nem bírom kiverni a fejemből, majd elbőgöm magam, és hasonlók, féltem nagyon az emberektől a sajátomat is. most is sírtam, mert...
Ismerősnél láttam egy telepen oroszlánfejű nyulakat, libákat, kacsákat, stb. Össze- vissza csípkedték a szúnyogok a nyuszit, amitől ő elkapott valami csúnya betegséget, a gazdája (?) meg emiatt levágta a kölykeivel együtt. Ezekezt szó nélkül hagyni kell Magyarországon??? :-(
Igazából nem tudom, hogy állatkínzásnak számít- e, ahová edzésre járok, az ablakon kinéztem és láttam, hogy vagy a szomszéd épület területén vagy a konditerem területén (nem tudom kihez tartozik) láttam 2 gyönyörű nagytestü kutyát (egy németjuhászt és talán egy...
Most taponyos talp van fent, de tudnak adni kölcsönbe drukkereset de szerintem ahhoz az alsó anyagtovábbítót is cserélni kell, vagy valamit a gépbe.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!