Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mivel és hogyan tudnám levágni...

Mivel és hogyan tudnám levágni egy amerikai törpemalac körmét?

Figyelt kérdés
Szegénynek már olyan nagyok a körmei a hátsó lábán, hogy biceg. Van valami erre használható szerszám? Vagy vigyem el kisállat kozmetikushoz? :) Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 21. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:
láncfűrész
2011. júl. 21. 13:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Jaj de rohadt vicces vagy...-.-"

Egyébként szerintem vidd el állatorvoshoz vagy kérd egy kisállat kozmetikus segítségét!

2011. júl. 21. 14:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves második. :)
2011. júl. 21. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Milyen háziállat a törpemalac?

Milyen fajtái vannak, hogyan/hol kell tartani őket, mit esznek... Lényegében mindent, amit tudni kell róla például egy gazdának. :)

Annak a szarvasmarhák viselkedésével foglalkozó amerikai autista (?

) kutatónő neve érdekel, akinek film is készült az életéről. (Talán az 1950-es,60-as években dolgozott. )

Mi a véleményetek az amerikai minimalacról?

Ezek a malackák tényleg csak ilyen picik? Mert akkor kissebb mint a törpenyulam. Hallottam már minimalacról ami 35-50 kilós de ezek nincsenek sztem 5kg-osak sem.

Melyik az a törpemalac fajta ami nem nő nagyra méretileg és súlyilag sem?

szeretnék egy törpemalacot de nem vietnámit mert az 50 kilós lesz,hanem egy kicsi cocát aki nem nő nagyobra 20 kilónál vagy valami ilyesmi!:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!