Amerikai torpemalacot hogyan kell panelban tartani?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 12:41
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem simán, csak tényleg törpét vegyél, és figyelj a burkolatra, talán jobb a padlószőnyeg, hogy ne csússzon a lába.
Kapcsolódó kérdések:
Melyiket válasszam szerintetek:shetland póni, törpenyuszi, hullámos v rozella papagáj, amerikai törpemalac?
indokold: sztem .... mert ....: sztem azért ne a .... mert:.....
Mivel és hogyan tudnám levágni egy amerikai törpemalac körmét?
Szegénynek már olyan nagyok a körmei a hátsó lábán, hogy biceg. Van valami erre használható szerszám? Vagy vigyem el kisállat kozmetikushoz? :) Előre is köszönöm a válaszokat!
Annak a szarvasmarhák viselkedésével foglalkozó amerikai autista (?
) kutatónő neve érdekel, akinek film is készült az életéről. (Talán az 1950-es,60-as években dolgozott. )
Vettem egy amerikai minimalacot de sehogy sem akar odajönni hozzám, mindig elszalad . Mit kéne tennem hogy odaszokjon?
volt kutyám nem is 1 úgyhogy tudom hogy elöszőr kis kajával kell de még addig sem jutottam el
Mi a véleményetek az amerikai minimalacról?
Ezek a malackák tényleg csak ilyen picik? Mert akkor kissebb mint a törpenyulam. Hallottam már minimalacról ami 35-50 kilós de ezek nincsenek sztem 5kg-osak sem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!