Mit kell tennem, hogy ki tudjak vinni állatokat az országból repülőgéppel?
4 kutya és 4 macska. (Nem kicsempészni szeretném. Kiköltözünk a családdal -2 testvérem családja, plusz unokatesókés a mi családunk - és így van összesen 8 állat.
Leírnátok mindent részletesen, mit hol kell tenni? Ha esetleg árat is tudtok, azt is megköszönném. Köszi:)

válasza:

válasza:ja,nekik is venni kel
én is úgy tudom :S
de amúgy most hogyha van 15 halam és elakarom vinni akkor vegyek nekik is külön :D??
Nem 1 családban van ez a 8 állat, hanem külön-külön.
Szóval, kell nekik jegy, ez oké. És az útlevélen kívül mi kell még? (útlevél meg chip már megvan)

válasza:Ez attól is függ, hogy melyik országba mentek. Van, ahova spéci vérvizsgálat is kell. Illetve van, ahol karanténoztatják a beérkező kutyákat (ha jól emlékszem, Angliában 3 hónap :O ).
Az útlevél, érvényes veszettségi oltás, chip és féreghajtás biztos kell.
A repülőtársaság ügyfélszolgálatán kéne pontosan utána kérdezned, hogy nehogy hibás vagy hiányos infokat kapj itt.

válasza:

válasza:A legegyszerűbb ha felkeresel egy állatszállítással foglalkozó céget akik az egész utat megszervezik és lebonyolítják.
Jó előre tájékozódni kell a beutaztatás feltételeiről, mert némelyik elég időigényes.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
férjemmel... egyébként mindketten nagyon szorgalmasak, talpraesettek vagyunk,nem félünk a piszkos, két kezi munkától sem...
Most nem az a lényeg hogy lesz-e III. világháború vagy sem,mert van a NATO stb.Csak ha mégis lenne/lesz.
magyarul beszélt a csávo csak nem engem keresett...........
Kérem szépen segítsetek értelmes válaszokkal! Kint él a barátnőm és iszonyatosan szeretem de nagyon messze van és elakarok menni hozzá látogatóba de jelenleg az a 250.000forint ami kell egy utazáshoz, nem áll rendelkezésemre!:( Ha bárki bármilyen biztonságos módot tud...
Ezek később visszakerültek az országba? Mennyi ma Magyarország aranykészlete?
Milyen orszagbol szarmazo kutya ez? mert a met az a magyarorszag, a cor az a romania!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!