Hogyan tudnék állatorvos mellé asszisztensnek menni? Mit kéne tennem?

válasza:Lásd be, az asszisztens feladata, hogy segítsen, te, mindenféle előképpzettség nélkül pont akadályoznál, így nemigen fognak sehova felvenni, egy olyan munkakörbe, ahol ráadásul a hibáknál nem csak anyagi kár keletkezhet. Azmeg, hogy rövid időre... remélem érzed te is a dolog irrealitását, ez nem olyan munka (sőt egyik szakmunka se olyan), hogy hirtelen felkelek, és hopp tudom, másnap meg már mást csinálok.
Én inkább az önkéntes munkát javasolnám pl egy menhelyen, ott is dolgozhatsz állatokkal, illetve ha olyan a hely, akkor némi "állatorvosi" tapasztalatot is szerezhetsz.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szent István Egyetemet néztem ki magamnak, de fogalmam sincs, hogy mi kell oda hogy felvegyenek!(hány pont,kell-e biosz érettségi,hány éves ez az egész..stb.) Valaki valamilyen tájékoztatást legyen szíves nekem adni!
Sziasztok! Állatorvost szeretnék választani a cicámnak, neten találtam 8 helyet, tudnátok ajánlani egy jó, viszont diáknak megfelelő árú állatorvost? (ivartalanítás, és egyéb kezelések, oltások...) Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
Állatorvos szeretnék lenni de semmit sem tudok, állatorvosok ti diploma után hogy helyezkedtetek el?? Egyből egyedül kellett mennetek az állatokhoz vagy elöször csak egy másik tapasztalt állatovossal?? és mi van a "falusi" állatorvosokkal,akik nagy terepjárókkal...
Ha igen mennyibe kerűl egy vizsgálat?előre is köszi aki tud segíteni!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!