14 évesen már volt kutyátok? Ha igen akkor milyen? Szülők miben segítettek? (pl.fürdetés, sétáltatás). Mind2 szülő szerette vagy csak az egyik? Ha csak az egyik, akkor a másik hogy viszonyult hozzá?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:12 évesen kaptam egy fekete angol cocker spániel kant. De akkor már évek óta olvastam az Állatbarát, Kutyarevü stb újságokat.
Mindent én csináltam a kutyával. Séta, tanítás, etetés, kakiszedés, fésülés. A szüleim nem voltak kutyások.
A legjobb barátom volt az a kutya. Hihetetlen okos volt! 15 évig élt, 27 éves voltam, mikor elaludt örökre... :( Én is temettem el.
Azóta is sokszor eszembe jut.
De talán 1 hónapot bírtam ki kutya nélkül, mikor elpusztult a spani. Ez van, kutyás vagyok.

válasza:Boxer-nemetjuhasz keverekem volt, egy kislany ... tesommal felvaltva setaltattuk, termeszetesen a szuleink gondoskodtak rola (kaja, orvos, kirandulas), de mindig mi gyerekek setaltattuk.
Nekem sokszor jol jott, mert rosszgyerek voltam ezert sokszor voltam szobafogsagra "itelve" ... ilyenkor mindig kutyatsetaltattam :) Katona koromban halt meg szegeny, sajnos nem lehettem itthon ... nagyon szerettem.

válasza:Egy border, akit még 10 évesen kaptam és egy jack, aki apukámé eredetileg, ő akkor jött, mikor 13 voltam.
A kutyákat én tanítottam, sétáltattam, fésültem, fürdettem, etettem, cseréltem a vizüket, játszottam velük stb. a mai napig ez jelenti nekem a hobbit.
A szüleim támogatták ezt az egészet anyagilag, vittek kocsival a kutyaiskolába és takarítottak a kutyák után. Főleg, most így utólag nagyon hálás vagyok nekik ezért :)
Apum és anyum is szereti őket szerencsére, apukám leginkább nézni és bezsebelni a dícséretek, hogy milyen okosak, mikor jön valaki, de foglalkozni már nincs türelme velük, ezért maradt rám az ő kutyája is. Anyukám meg mindent szeret velük csinálni, leginkább játszani szokott velük.
Kapcsolódó kérdések:
Örökbe szeretnénk fogadni egy kiskutyát, ahol az anya kutya, és az apa kutya, olyan rokonok, hogy az apa kutya, az anya kutya fél testvérének a fia szóval,? Sajnos egymáshoz fértek? Most egézségesnek tünik a kiskutya de beteg lehet?
Van egy kutyám amit be szeretnék hozni a házunkba de a szüleim nem engedik. Van valami bevált módszer amiért beengedik? Hiába mondom hogy az én gondom lesz akkor is csak "NEM" válasz jön. Szóval valami olyan módszer kéne amiért tényleg hajlandóak lennének legalább át...
A helyzet a következő. A kutyàmról kiderült, hogy daganatos. Már egyszer műtötték, de sajnos megint előjött neki, és már menthetetlen. Az orvos szerint, van egy - két hónapja, aztán el kell altatni, ha nem akarjuk, hogy szenvedjen. Anya kitalálta, hogy fogadjunk mellé...
par eve kertem egy kutyan e gyujtottem ra a penzt meg is vettuk de apukam teljesen kisajatitotta ne. engedte hogy etessem setaltassam mert hogy neki kell lennie a falkavezernek....hat persze hogy a kutya ot szerette meg es nem engem ugyhogy mosg megint ott tartunk...
Elég normális környékén élünk, nem a belvárosban, panel de zöld övezetben, játszótérrel, futópályával, edzőtérrel. Szóval a kis-nagy családosoknak tényleg nagyon jó ez a környék, és biztonságos is. Én itt nőttem fel, és imádtam, de valami változott sajnos... A szülők...
Találtam ma egy kb 7-8 hetes kiskutyát egy dobozban, elvittem állatorvoshoz beadattam neki oltást stb...viszont a szüleim nem hinném, hogy megengednék, hogy még egy kutyám legyen. Mit csináljak vele? Nem akarom menhelybe adni. Rendes gazdit akarok neki keresni....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!