Harapásról leszoktatás?

válasza:

válasza:

válasza:A grabancat fogja az anyja is.
Sorrendisegi szabalyokat tartsd be. Ugy tunik,nem tartod be.

válasza:Ő ezt még játéknak fogja fel, és mivel nem mersz elég határozottan rászólni (most még fizikailag is egyidejűleg, grabancfogással), így azt érzékeli, hogy te is benne vagy a játékban, lehet durvulni.
Tehát fizikailag akadályozd a harapást, ugyanakkor mordulj is rá. Másrészt ajánlj fel erős rongyot, kötelet, zsinóros labdát, amit haraphat, húzhat, míg te fogod az egyik végét, mert játszania kell sokat. Játssz vele (egyedül nem fog játszani), de tanítsd, mit haraphat, és mit nem.

válasza:Addig tartod, amíg le nem nyugszik. Ha harap, erősebben szorítod.
De ha egy ennyire nulla problémát sem tudsz megoldani, rengeteg gondod lesz még a neveléssel! Ha nem értesz a neveléshez, miért vittél haza kutyát?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Próbáltam rávisítani, de le se szarja. Odébblökés, kizárás nem használ, a játékai pedig olyankor nem érdeklik. Ha befogom a száját akkor csak mégjobban bedurvul, mozdul a kezem után, csattogtatja a fogait. Bármi ötlet?
1 hete van nálunk, kicsi még. A szombatisztaság 2. naptól oké, ami zavar az a vad játéka. Nem lehet tőle menni fut az ember lába alá és harapja. Hiába szólok rá határozottan nem segít. Ma volt egy kis attőrés. Van egy kis flakonom amiben testpermet volt, abba öntöttem...
Amikor megkaptam a kutyát akkor másnap el is vittük az állat orvoshoz, hogy megkapja a féregtelenítőt illetve az első oltást. De azonban az orvos kérdezte, hogy mennyi hetes hiszen pici volt (akkora volt mint ha kettő tenyért egymáshoz raksz, picit nagyobb volt azért)...
A kiskutyám németjuhász labrador keverék. 7 hónapos volt január.4.-én. Most elsőnek harapott meg úgy hogy bezöldült a kezem,szerintem azért mert elötte két fiú elkezdte zavarni és amikor visszajött hozzám elkezdett harapni,hiába mondtam h nem szabad,tovább harapdált...
Kb. 1 hónapos, németjuhász keverék, és folyamatosan, ok nélkül harap. Egyszerűen odamennék megsimogatni és máris kapja be a karomat. És elég erősen (van egy-két sebem). Most még elviselhető de ha felnő fogalmam sincs mihez kezdünk vele... elaltatni pedig nagyon nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!