Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kőhegy szépe kennel aktív még?

Kőhegy szépe kennel aktív még?

Figyelt kérdés
És ha igen elmondanátok róla a véleményeteket?

2021. márc. 27. 18:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Border collie kennel, ami nem munkavonal, de nem is show?

Szóval az a helyzet, hogy border collie-t szeretnék, de nem munkavonalút. A show vonalú kennelek viszont nem tetszenek küllemre, mert zömökek és olyan "hibátlanok". Tudom, hülyén hangzik, de ez van, nekem pont a hibátlan nem tetszik... Hol érdemes keresgélni ilyen...

Sang real kennel vélemények?

Van olyan aki onnan vett kutyust?

Egy tenyésztő tenyészthet többféle kutyafajtát?

Szokott egy tenyészetnév alatt több fajta kutya elérhető lenni?

Magyarországon vannak bejegyzett staffordshire bull terrier kennelek?

Nézegettem neten, de nem tudom eldönteni hogy melyik bejegyzett kennel és melyik szaporító. Ha vannak bejegyzett kennelek, leírnátok párnak a nevét?

Honnan és mi alapján vegyen az ember dobermannt?

Magyarországon élek és dobermannt szeretnék venni. A lényeg, hogy vágott füle, farka legyen. Olvasgattam, hogy Magyarországon orvos csinálhatja "titokban", viszont olyannal is találkoztam, hogy a fajta megjelenése miatt vannak kennelek amik elvállalják. Ha nincs ilyen...

Hol lehet egészséges német dogot venni?

Ahol a fő cél az egészség, nem a külső. Mivelhogy azt olvastam, a német dogok egyharmada nem éri meg az 5.(!) életévét és kb 5-10% éri meg a 10.évét ! Szeretném, ha legalább 8-10 évet megélne. Milyen kenneleket ajánlotok? Köszönöm.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!