Kőhegy szépe kennel aktív még?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Szóval az a helyzet, hogy border collie-t szeretnék, de nem munkavonalút. A show vonalú kennelek viszont nem tetszenek küllemre, mert zömökek és olyan "hibátlanok". Tudom, hülyén hangzik, de ez van, nekem pont a hibátlan nem tetszik... Hol érdemes keresgélni ilyen...
Van olyan aki onnan vett kutyust?
Szokott egy tenyészetnév alatt több fajta kutya elérhető lenni?
Nézegettem neten, de nem tudom eldönteni hogy melyik bejegyzett kennel és melyik szaporító. Ha vannak bejegyzett kennelek, leírnátok párnak a nevét?
Magyarországon élek és dobermannt szeretnék venni. A lényeg, hogy vágott füle, farka legyen. Olvasgattam, hogy Magyarországon orvos csinálhatja "titokban", viszont olyannal is találkoztam, hogy a fajta megjelenése miatt vannak kennelek amik elvállalják. Ha nincs ilyen...
Ahol a fő cél az egészség, nem a külső. Mivelhogy azt olvastam, a német dogok egyharmada nem éri meg az 5.(!) életévét és kb 5-10% éri meg a 10.évét ! Szeretném, ha legalább 8-10 évet megélne. Milyen kenneleket ajánlotok? Köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!