Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy találok új gazdát 9 éves...

Hogy találok új gazdát 9 éves fehér uszkár kan kutyánknak?

Figyelt kérdés

) éves uszkár kutya - törzskönyves pedigrés jószág- a lányomé volt de a panelba a kisbaba mellett nem lehetett. Mi, a papa és mama befogadtuk a kertes házunkba. A probléma az, hogy öreg 15 éves szuka uszkárunkat állandóan zaklatja, pározni akar (jó az erőnléte). Úgy gondoljuk, hogy ajándékba adnánk, uszkárt szerető gazdinak.

Aki tud megoldást kérem jelentkezzen.

Milyen megoldás jöhet még számításba?

2010. szept. 5. 13:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/145 anonim ***** válasza:
71%

A "kegyetlen leányzónak" ajánlom ezt a képet:

[link]

2010. szept. 12. 13:02
 72/145 anonim ***** válasza:
78%
Előttem írónak - persze hogy nem érti, hiszen csak kifogás!
2010. szept. 12. 13:04
 73/145 anonim ***** válasza:
0%

oncogito-nak üzenem utoljára!

Van eszem! Nem kis időre volt nálunk a kutya és nem szabadultam meg tőle, te köcsög!!! Fogd vissza magad, mert a tényközléstől kicsit túlmentél már ha észrevetted volna!!!

Az ivartalanításról meg annyit, hogy az állatorvos azt mondta csak végső esetben ajánlja, mert nem fiatal egyik kutya sem (főleg a szuka, bele is pusztulhat az altatásba!!!)) és visszafordíthatatlan!!!!

És nem kifogás az ha beteg a gyerek, mert bármennyire is szeretem a kutyám a gyerekem egészsége sokkal fontosabb! Az emberélet mindig fontosabb!!!Szerintem neked még gyereked sincsen ha így beszél, ha meg van, akkor rettenetesen sajnálom érte, hogy a gyereked!

Nálad meg szégyen észt osztani,mert nincs, amit ossz!

2010. szept. 12. 13:11
 74/145 anonim ***** válasza:
100%
Akkor piszok gyorsan cseréld le az állatorvosodat!! Az agyam eldobom... Egy állatorvos hogy mondhat olyat, hogy nem visszafordítható?? Nem 9 éves volt a kutya, mikor a kedves papáékhoz került, a szintén ivaros szuka mellé. A szukát is leellettétek anno "orvosi tanácsra"????
2010. szept. 12. 13:29
 75/145 anonim ***** válasza:
78%

Az a kutyát már nem most kellett volna ivartalaníttatni.

Vagy eddig szaporítottatok vele? Vagy néztétek, ahogy szenved párzás nélkül?

Ennyi éven át?

És hazudsz, mert pont az uszkár az egyetlen egy kutyafajta, akitől NEM LEHET SZŐRALLERGIÁT KAPNI! Mert az uszkár szőre az egyetlen, ami az emberi hajhoz hasonlít és még orvos is ajánlja ezt az egy fajt a kutyát szerető allergiásoknak.

És bármennyire is nyavalyogsz, az hogy a kutyán túl akartok adni, mert nem voltatok hajlandók ivartalaníttatni és nem akartál kutyaszőrt takarítani, nem segítség kérés.

A segítség a kutyának kell, nem nektek.

És amilyen agresszív és durva vagy, jobb is, ha nincs kutyád. Csak a gyereked sajnálom, de nagyon!

2010. szept. 12. 13:31
 76/145 anonim ***** válasza:
48%

Olyan nincs, anti allergén állatszőr!!! Ezt az allergológusom is megmondta! És ne merj hazugnak nevezni!!!!

És a kutya volt szaporítva! A két kutya egymással is volt szaporítva! A gyerekem meg ne sajnáld, nagyon jó helye van! IMÁDOM A LÁNYOM!

Én téged sajnállak, mert ahogy látom nincs jobb dolgod, csak azt lesni, hogy hová meg ki írt választ, amit szapulhatsz és bánthatsz! Ennél nagyobb örömöd soha ne legyen! Bántasz olyat aki meg se érdemli, csak azért mert nem ismered, és azt gondolod, hogy jogod van bántani, megalázni a másikat látatlanba!!! Hát örülj magadnak, hogy lehúzhattál olyat, aki meg se érdemli! Legyél büszke magadra, mert ahogy látom, másra a környezetedben már nem is lehetnél az!!!

2010. szept. 12. 13:41
 77/145 A kérdező kommentje:

Urak és Hölgyek!

Azután még Értetlenek, és Nagypofájúak

A végén de nem utolsósorban, Tisztelt Segítőkész megértő barátaim!

Sajnálom, hogy nem tanultak meg néhányan olvasni és szöveget értelmezni, vagy pedig a rövidtávú memóriájuk nem működik.

Olvassátok el akár tízszer amit írtam a kutya elajándékozásának körülményeiről.

Néhányotok erősen elferdítette a szavaimat.

Nem szukát akarok elajándékozni, a szuka 15 éves és nem fogom ilyen öregen és vakon ivartalanítani.........oncogito válaszából...A szuka ha ivartalanítva lenne, nem lenne gond.

Még egyszer oncogitoról, valóban te egy lelki sérült, gyógyszeres kezelésre szoruló aberrált személy vagy. Nem tudsz különbséget tenni az élet meghatározó eseményei között

A fajtamentőnek köszönöm a jó szándékát....Nem szaporító vagyok hanem fajtamentő, de köszönöm a bizalmat ......... jelentkezni fogok és találunk megoldást.

A továbbiakban lezárom ezt az értelmetlen vitát, nem kívánok foglalkozni a kutya ügyével

A jó szándékú válaszokat megköszönöm!

2010. szept. 12. 13:47
 78/145 anonim ***** válasza:
78%

Tehát a kutya szaporítva volt, amikor annyi a rászorult és gazdátlan eb...

De amikor már nem akartátok szaporítani, akkor bizony ivartalaníttatni kellett volna.

Igaz, akkor most nem lenne semmi kifogás... :-/

Mert az allergia is átlátszóan az - tudom.

Egy nyílt fórumon hirdettétek a kutyát, viseljétek a rátok zúduló ellenszenvet.

Remélem, sokáig emlékezni fogtok rá.

Meg akkor is, amikor majd a kislány kutyát kér és vesztek neki...

Mindent összegezve: egy kilenc éves kutyát idegennek adni...

Azért kíváncsi lennék, ha a nagyszülőkkel történne valami, a tizenöt éves kutyával mi lenne...

Hmmm... kedves nagyszülők...?

2010. szept. 12. 13:56
 79/145 anonim ***** válasza:
48%

TE ÉRTETLEN OMCOGITO!

Értsd már meg a kutya nem 9 éves, hanem 11, de ahogy látom nem vetted a fáradtságot, hogy elolvasd az előtted írtakat, lásd a 3. oldalon amit írtam,mert abban benne van mennyi idős a kutyus! A kiskutyáknak mindnek lett gazdija!!!

Amúgy jó hogy nem akarom a szüleimet eltenni láb alól, csak hogy igazad legyen! Hát ennyire nem lehetsz b...m!!!??? Vagy mégis? Ilyet beleírni és feltételezni, az már bunkóság és szemétség és ez már túl megy minden határon!

És nem viselem el a ránk zúduló ellenszenvet mert nem adtam rá okot! Csak te vagy aki ilyen hülyeséget írsz és bántasz oktalanul! SOHA NE LEGYEN NAGYOBB ÖRÖMÖD!!

És tudod mit? Téged is ivartalanítsunk ki, mert neked is felesleges szaporodnod, egy is elég az ilyen undok emberből!

2010. szept. 12. 14:17
 80/145 anonim ***** válasza:
51%

oncogito..... te nagyon hülye, fejezd be a tökéletlen dumádat.

Tényleg beteg vagy

2010. szept. 12. 14:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!