Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok. Van egy 5 éves kutyusom , yorkie. Az elmúlt hetekben azt vettem észre, hogy teljesen rákattant a falatra. Ha csak annyit mondok falat, jutalom, juti teljesen felpörög. Ezen mosolyogtam is. Csak sajnos mostanra odáig fajult a dolog, hogy konkrétan követeli...
Értem én, hogy ízfokozó, meg rá van kattanva, de lerakok neki egy marékkal (nem kap gyakran, de ha adok neki, akkor ilyen 10-15 szemet lerakok) és rámegy ilyen agresszívan és úgy harapja, mint valami vadállat és kb 0.7 másodperc alatt betermeli az egészet. A többi...
Amikor jutalamzni akarom pl hogy szépen sétál, tudjátok így félig két lábra áll és ki akarja kapni a kezemből a jutit, ami miatt az egész tök értelmét veszti.Mint ennek a videónak az elején a sötétbarna kutya
A kedve nem rossz, nem levert, más tünete nincs. Ha rárakok pár szem jutalomfalatot vagy pl.uborkát a tápra, azokat leeszi róla és ezzel be is fejezte. Volt már nálatok hasonló?
Egy ismerősünkhöz szoktam járni lovagolni, ilyenkor minden lónak viszek almát/répát/sütőtököt/dinnyét, most vett 2 tehenet és nekik is szeretnék valami finomsággal kedveskedni, de nem tudom szabad-e gyümölcsöt, zöldséget adni nekik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!