Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek nem túlzás kutyás...

Szerintetek nem túlzás kutyás étterembe járni meg babakocsiban tologatni a szerencsétlen tacskót?

Figyelt kérdés
Kezd teljesen elmenni a világ valami agyament irányba?

máj. 6. 11:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
75%
Magaddal kell foglalkozni nem másokkal
máj. 6. 12:08
 2/28 Metionin ***** válasza:
91%
A kutyabarát étterem tök jó, babakocsiban meg még sosem láttam kutyát de arra gondolnék első körben, hogy egészségügyi okból van szüksége a kocsira. Mindenesetre semmi közünk hozzá.
máj. 6. 12:12
 3/28 anonim válasza:
62%
Na, hát én tényleg szeretem az állatokat, de amit mostanában látok, attól néha nekem is leszakad az állam, hogy egyesek úgy kezelik a kutyájukat, mintha a gyerekük lenne és nem állat. Magyarországon ez még nem is annyira elterjedt, mint külföldön.
máj. 6. 12:48
 4/28 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az túlzás, hogy mások felett ítélkezel. Amíg nem ártanak másoknak, azaz főleg neked (ha másnak ártanak, akkor elsősorban az érintettek intézkednek) addig nem tökmindegy?

Ha mondjuk az amúgy teljesen egészséges macskámat egy nap babakocsiban akarnám tologatni, különösebb ok nélkül, akkor miért ne tehetném meg?

(De amúgy igen, nagy eséllyel valami probléma van a kutyussal, ami miatt nem lehet sétáltatni, de levegőzni, dolgot intézni neki is kell)

máj. 6. 13:24
 5/28 anonim ***** válasza:
86%
Az állatoknak való babakocsi azoknak a kutyáknak van, akik nem bírnak (sokat) sétálni. Nekem is van ilyem, meg hordozó hátizsákom is. Viszont a kutyám nem az a méret, ami a hátizsákba férne. Ha állatorvoshoz viszem, én nem bírom el egy kézi hordozóban, de mivel elég öreg a kutya, nem tudja lesétálni az oda-vissza távot. Akkor mégis mit kezdjek vele? Ne vigyem orvoshoz, ne vigyem levegőre, hogy a rá Don megkeseredett, mindenbe belepofázó nyomorult ne tudjon az interneten vergődni?
máj. 6. 14:04
 6/28 anonim ***** válasza:
81%

Az ő dolguk. Nem mondom, láttam, hallottam már olyan dolgot ilyen téren, amin azért felszaladt a szemöldököm, de amíg a kutyának (vagy nekem) ezzel nem ártanak, addig semmi közöm hozzá. Hasonló kitételekkel másnak sincs ahhoz köze, én hogy tartom a kutyámat.

A kutyabarát éttermek szerintem is jó, hogy vannak. Ha erről nincs hivatalos infó, nehezebb kideríteni adott településen, hogy akkor most melyik étteremben hogyan viszonyulnak ahhoz, ha kutyával megyünk (nehezítés: nagytestű kutyával, többnyire kirándulás közben, két kisgyerekkel :)).

Kutyás babakocsi: Én is arra gondoltam, hogy okkal használ ilyet, aki használ. Nekem például pár hete jól jött volna egy ilyen, mert ideiglenesen lebénult a kutyánk hátsó lába és elég nagy és nehéz a blöki. Végül talicskában vittem, abban egészen a rendelő bejáratáig be tudtam tolni. Ha a babakocsin kiakadtál, ehhez mit szóltál volna!

máj. 6. 14:36
 7/28 anonim ***** válasza:
88%
Kutyabarát étterem: sokszor volt, hogy elmentünk kirándulni, vittük a kutyát is. Közben megéheztünk, akartunk enni valahol. Na ilyenkor jó a kutyabarát étterem.
máj. 6. 16:03
 8/28 anonim ***** válasza:
86%
"kutyás étterem" nincs, olyan van, ami kutyabarát, de attól még embereknek van. Nem érzem túlzásnak, és ha nagyon bele akarunk menni, ha egy étterem nem kutyabarát, bizony ha tetszik, ha nem akkor is bizonyos helyzetekben köteles beengedni a kutyát (segítő kutyákra gondolok). Általában erre az érvemre nem nagyon tudnak mit felelni. Egyébként vendéglátós vagyok, úgyhogy nem igazán tudsz meggyőzni.
máj. 6. 17:20
 9/28 anonim ***** válasza:
22%
Kinek mi. Én a gyerekektől undorodok és a szüléstől. Magától a terhességtől is. 100x inkább tologatnék babakocsiban egy kutyát, mert ahhoz legalább kötődni is tudnék. Nem vagyunk egyformák, ideje lenne elfogadni:D
máj. 6. 17:42
 10/28 anonim ***** válasza:
86%

Nem, pedig utálom a kutyákat. Menj ki mezitláb az utcára, ha neked ég a talpad akkor a kis tacskónak se biztos hogy kellemes érzés. A babakocsiban lehet egy parkba tolják, ahol majd járkálhat. Lehet öreg, vagy akár mozgássérült is a kutya.

Kutyás étterembe meg nem kötelező bemenned. 100ból 99 kutya mentes, ne mondd már hogy pont az az egy kutyás hely kell neked...

máj. 6. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Van Magyarországon vagy közvetlen környékén olyan német juhász tenyésztő, ahol nem arra mennek, hogy szerencsétlen állat háta ívesen görbüljön?

Vagy több esélyem van menhelyről egy fajta jellegű keverékkel? Egy tenyésztőt sem találtam, ahol ne arra lettek volna büszkék, mennyire egészségtelenül néz ki a kutya. Tudom, hogy modernebb országokban elkezdték ezt visszafordítani, de esetleg van tenyésztő autótávon belül? (max 5-6 óra)

Ez tényleg akkora tragédia, hogy azt mondja, "szerencsétlen kutyák"? Miért én vagyok ezért a hibás? L

Tegnap később vittem le a kutyáimat sétálni, hogy ma tovább aludhassak (amióta kutyáim vannak, legkésőbb 9-ig alszom). Hát most az egyszer, valamivel tovább, mint 10-ig aludtam, és 11 körül értünk vissza. A kérdés lényege most jön. Apámat megkértem, intézze ő a...

Van olyan indokotok arra, ami miatt szeretitek a kutyátokat, amit egy kicsit szégyelltek?

Nekem van, én például részben azért szeretem a kutyámat, mert lehetek akármekkora szerencsétlenség, ő akkor is szeret.

Hogy lehetek ennyire szerencsétlen,hogy állandóan összefutok ezzel a kutyával?

Szóval nekem van egy nagytestű kutyám. Barátságos minden kutyával, játszana velük. Persze ha támadnak, visszatámad, de félős is. Van a környéken egy szintén nagytestű kutya, aki nagyon idióta, 20 méterről támadná a kutyákat, gazda alig bírja tartani. Én este mindig...

Megfogadtam, hogy amíg vannak idióta szaporítók és szerencsétlen sorsú kutyát sosem veszek kutyát, de most egy labradort szeretnék. A kezdetektől. Mit tegyek?

Eddig 14 idős/beteg kutyát mentettem meg életemben. De sosem fogynak el. Mindig sokan vannak, sőt egyre többen. Rossz embernek érzem magam, amiért mosolyogva sétálgatnék egy tenyésztős kutyával, a sok csóri gazdátlan között. Nagyon fáj ez az érzés.

Tudtátok hogy valójában elaltatták azt a kutyust, aki 4 évvel ezelött megharapott egy kisfiút de a macska elzavarta? SZerintetek ez helyes dolog...

ez a videó: Azért nem olyan súlyos harapás ez, hogy megöljék a kutyát érte....én eddig azt hittem hogy a kutyát nem altatták el, rákerestem a cicára, mertt érdekelt mi van vele és találtam egy cikket ahol leírták tisztán és érthetően, hogy a saját GAZDÁJA kérésére...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!