Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Brit...

Bugika79 kérdése:

Mi a véleményetek a Brit Junior Large Breed kutyatápról én bullmasztifnak szeretném adni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 13:17
 1/1 anonim ***** válasza:

A Brit Care tápokat a prémium tápok közé sorolják, nem rosszak, bár én még sehol nem láttam, hogy hány százalék a hústartalma. Adhatod a kutyádnak, de már 1000 ft/kg árban jobb tápokat is lehet vásárolni. Ott van pl az Acana táp, nem drágák ehhez képest, és nagyon jók.

A bullmasztiffok eredendően nagytestűek, így fontos a megfelelő, kiegyensúlyozott, táplálékgazdag táplálás. Nagyon oda kell figyelni a csontjai növekedésére. Zöldkagyló tabletta etetése a tápok mellett is ajánlott.

2011. jan. 9. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Mik a tapasztalatok, véleményetek erről a tápról?

Sokat olvasom a kérdéseket itt, és amikor valaki azt kérdezi, hogy melyik táppal etessem, melyik a legjob,akkor zeek jönnek szóba: Acana, Orijen,Flatazor, R.C. És mivan a Hill's termék családdal? Az nem olyan jó? Vagy drága?

Cavalier King Charles Spániel gazdik! Mi a véleményetek kutyusaitokról?

Gondolkodok ezen a kutya fajtán és kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Pórázon vs. Szabadon való séta. Mi a véleményetek az alábbi vidiről?

Már évek óta szajkózzák kutyások, hogy vizsgáztatás alapján lehetne szelektálni a kutyásokat: aki lerakja az adott vizsgát a kutyájával, az mehet póráz nélkül sétáltatni, aki nem, az nem. A vidi legvégén ezt mondja ki Vámosi-Nagy Nóra is. Kíváncsi vagyok, mikor vezetik ezt be itthon...

Mi a véleményetek erről a könyvről?

A kutyakiképzőnknek adnánk ajándékba. Szerintetek jó ötlet?

Mi a véleményetek az ebadóról?

Pozitív vagy negatív következményekre számítotok? Az "utca emberének" (ill. kutyájának) életében milyen változást fog hozni? Nagy átlagban jobb lesz az állattartási morál vagy rosszabb? (A politikát hagyjuk.)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!