Hogy lehet kiképezni úgy egy kutyát, hogy az idegeneket megtámadja, és ne csak megugassa?
Pumink van, rettentő éber és hangos, 6 hónapos. Már kétszer törtek be hozzánk és nem szeretnénk, hogy többször megtörténjen, de a környéken a színes fémgyűjtők igen aktívak...
Az, hogy mi lesz a betörővel, nem tud érdekelni, hisz én is adnék neki ráadást...

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kistestű kutyáról lenne szó.
(MIKOR) Lehet ebben az országban a kutyatulajdonosokat felelősségre vonni? Nem is arról a közel 20 e ft-ról van szó, amit a kutyám gyógykezelésére fordítottam az elmúlt 2 hétben elszenvedett 2 kutyatámadás miatt (közparkban, óvoda, játszótér mellett!), hanem a sérelmek...
Ilyen kutyát még nem láttam, pedig nagyon sokat ismrek. Olyan, hogy ha dörög egyet az ég, Ő emiatt 10 percig rohan körbe a kertben a ház körűl, és ugat. Mintha valami tragédia lenne. Ha akár csak egy pukkanás is hallatszik(petárda, tüzijáték) akkor megint csak egy...
Hogyan lehetne rászoktatni, hogy jelezzen, hogy igazi házörző legyen?
Megint ez van a Tv ben, hogy van egy német juhászkutya aki kb 2 méteres láncon van, és elé b***ák a kaját, és bes incs oltva, az szétharapdálja a gazdája arcát, mellkasát? És akkor még nyilatkoznak igen jól művelt emberek, hogy félnek tőle, meg megharapta a kezét,...
Nem agresszív? Lehet vele játszani? Mennyire védi a házat? Megtámadja az idegeneket? Könnyen tanítható? Milyen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!