Help! Ti hallottatok már a paklincsról? Állítólag olyan, mint a kullancs, csak kevésbé veszélyes?! Sztem ilyen van a kutyámban, úgy néz ki, mint egy szemölcs. Hogy szedjem ki? Vagy lehet a kutyának szemölcse? A google nem dob ki semmi értelmeset.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már próbálkoztunk nyakörvvel, ultrahangossal és cseppentős riasztóval/szerrel, de egyik sem vált be igazán.Én olyan környezetben lakom, ahol elég sok kullancs van, ezért kérem, olyanok válaszoljanak, akik ugyanilyen környezetben élnek. Előre is köszönöm a válaszokat!
a 24 kilós nagyszőrű kutya a 20-40kg-os fyprystet kapta Valakinek van beváltabb módszere? Nem tragédia, ha olcsóbb is... A fyprystet 3 nappal a Bolfo bolhanyírós samponos fürdetés után kapta.
Már nagyon régen benne lehet a kutyusomban, mert már bőr nőtt rá, kiszedni nem tudom. Van rajta nyakörv és csepp is, a kullancs bele ment, de gyorsan meg is döglött a szerektől. Mit tegyek?
Arra gondolok, hogy megint kell emlékeztető oltás?
Voltunk kirándulni az erdőben, és biztos ott szedte össze. Egy volt a szemei között, ami belement, ki is szedtem neki. De az úgymond normális méretű volt.Aztán találtam a könyökénél 2 db ici pici, kb fél mm-es fekete kullancsot, plusszba még egy még kisebbet, ami...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!