Gilpa Pup, Junior táppal etetett már valaki? Mi a véleménye róla?
Sziasztok!
Kb. 3 hét múlva kiskutya érkezik a családba. A Gilpa Pup és Junior nevű tápokat néztük ki neki:
Prémium minőségűnek írják, de örülnék, ha valaki leírná a tapasztalatait, etetett -e vele, bevált? Megfelelőnek tartjátok az összetételét?
Gyakorikérdéseken eddig csak egyszer kérdeztek Gilpáról, és nem derült ki belőle semmi.
Köszönöm!

válasza:

válasza:Nekem a Gilpa annyira nem vált be. Egyszer valamelyik kiállításon kaptuk, kipróbáltam, de venni nem vennék.
Ami nekem legutóbb bevált, az a Josera. Probiotikumot tartalmaz, ami segíti a megfelelő bélműködés kialakulását. Kiskutyáimat először a Family-vel, 9 hetes kortól pedig a Kids-el etettem. Szerintem nagyon jó minőséget képvisel ez a tápcsalád, a későbbiekben, felnőtt korban is adhatod ezt.

válasza:

válasza:Szíved joga mivel etetsz...de 15 kg 9.900 Ft
Ennyiért vehetsz olyan tápot is amit már ismernek.
Én részemről maradok a Happy Dog-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Esetleg tapasztalat? Hol lehet megvásárolni? Magyar nyelvű oldalat hol találok róla?
Már sok helyen olvastam (itt is), hogy a szójafehérje nem túl jó a kutyának. A szójaolaj is ilyen megítélés alá esik? Az általam etetett tápban nincs ugyan szójafehérje (elvileg), de olaj igen.
2 éves lehet a kutya, fajtáját nem tudom, közepes termetű keverék kutya hosszúkás orral. Most elszabadult, letépte magáról a láncot és nagyon izgatott volt, minden érdekelte, a macskákat is üldözte. Utána hogy rá lett téve a lánc elkezdte ugatni a macskákat, vonyított...
Nagyon szeretnék egy ilyen fajta kutyust,már régóta.Nagy kertünk,a rendszeres sétáltatás kielégíthetné a mozgásigényét,mégis azt szeretném,ha bent(is) lenne a fekhelye/egy kosárka..:) Ha rossz idő van(pl. esős,sáros) megoldható,hogy egész nap bent legyen?nem olyan...
A MEOE miskolci szervezetének a honlapján csak annyi szerepel, hogy októberben rendezik. De sehol sem találom, hogy melyik napon. Aki már nevezett, milyennek tartja ezt a kiállítást? És ilyen kiállításokon kb. mennyi tk nélküli fajtatiszta kutya van?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!