Ivartalanítsam a 3éves Jack russel terrier kan kutyámat? Kinek mi a véleménye?

válasza:

válasza:

válasza:Sosem késő! Én biztos megcsináltatnám.
Utolsónak meg üzenem: felejtsd már el h a kutya ember és h emberi érzésvilága van!!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Esetleg tapasztalat? Hol lehet megvásárolni? Magyar nyelvű oldalat hol találok róla?
Sziasztok!Kb. 3 hét múlva kiskutya érkezik a családba. A Gilpa Pup és Junior nevű tápokat néztük ki neki: Prémium minőségűnek írják, de örülnék, ha valaki leírná a tapasztalatait, etetett -e vele, bevált? Megfelelőnek tartjátok az összetételét?Gyakorikérdéseken...
Most a hétvégén találtam egy kóbor kidobott cicát, és befogadtam magamhoz. Egy aranyos, rosszcsont kislány. És mivel nem akarok sok kiscicát, meg szerintem neki is jobb lenne, ivartalanítanám, most féláras akció is van nálunk. Na és most az igazi kérdés :) : Van egy...
Van egy 4 éves beagle szuka kutyusom, és ivartalaníttani szeretném. Hamarosan tüzelni fog. Még előtte műttessem meg, vagy csak utána? Melyik a jobb megoldás?
Nagyon szeretnék egy ilyen fajta kutyust,már régóta.Nagy kertünk,a rendszeres sétáltatás kielégíthetné a mozgásigényét,mégis azt szeretném,ha bent(is) lenne a fekhelye/egy kosárka..:) Ha rossz idő van(pl. esős,sáros) megoldható,hogy egész nap bent legyen?nem olyan...
Persze nem most hanem kb. 8 hónapos korukban. Én nem vagyok oda az ötletért. Mit tegyek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!