Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalanítsam a 3éves Jack...

Ivartalanítsam a 3éves Jack russel terrier kan kutyámat? Kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
nem késő már?
2011. szept. 8. 19:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Sosem késő :D Főleg kanoknál.
2011. szept. 8. 19:49
 2/25 anonim ***** válasza:
Nem nem késő! Még egyátalán nincsen késő még egy 6 évesnél sem késő. Nyugottan ivartalanít tattatdhatot.
2011. szept. 8. 19:50
 3/25 anonim ***** válasza:
Abszolút nem késő én is ebben az évben ivartalanítottam az 5 éves labrador-vizsla keverékemet. :)
2011. szept. 8. 19:51
 4/25 anonim ***** válasza:
nem késő,de van szukád?
2011. szept. 8. 20:00
 5/25 A kérdező kommentje:
nincs! csak kan kutyám van (Májló a neve)
2011. szept. 8. 20:31
 6/25 anonim ***** válasza:
19%
figyu miért baj ,hogy férfi?
2011. szept. 8. 20:50
 7/25 anonim ***** válasza:
15%
szerinted ő meg tené veled?
2011. szept. 8. 20:52
 8/25 anonim ***** válasza:
26%
tenné*
2011. szept. 8. 20:53
 9/25 anonim ***** válasza:
52%

Sosem késő! Én biztos megcsináltatnám.

Utolsónak meg üzenem: felejtsd már el h a kutya ember és h emberi érzésvilága van!!

2011. szept. 8. 21:19
 10/25 Magnólia63 ***** válasza:
24%
Elhízással kell számolni ivartalanítás után kankutyusnál.
2011. szept. 8. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

CSJ kutyaeledelről mi a véleménye annak, aki már próbálta?

Esetleg tapasztalat? Hol lehet megvásárolni? Magyar nyelvű oldalat hol találok róla?

Gilpa Pup, Junior táppal etetett már valaki? Mi a véleménye róla?

Sziasztok!Kb. 3 hét múlva kiskutya érkezik a családba. A Gilpa Pup és Junior nevű tápokat néztük ki neki: Prémium minőségűnek írják, de örülnék, ha valaki leírná a tapasztalatait, etetett -e vele, bevált? Megfelelőnek tartjátok az összetételét?Gyakorikérdéseken...

Ivartalanítsam őket? A kutyát is?

Most a hétvégén találtam egy kóbor kidobott cicát, és befogadtam magamhoz. Egy aranyos, rosszcsont kislány. És mivel nem akarok sok kiscicát, meg szerintem neki is jobb lenne, ivartalanítanám, most féláras akció is van nálunk. Na és most az igazi kérdés :) : Van egy...

Mikor ivartalanítsam a szuka kutyám?

Van egy 4 éves beagle szuka kutyusom, és ivartalaníttani szeretném. Hamarosan tüzelni fog. Még előtte műttessem meg, vagy csak utána? Melyik a jobb megoldás?

Golden Retriever gazdik véleménye a kutyusukról?

Nagyon szeretnék egy ilyen fajta kutyust,már régóta.Nagy kertünk,a rendszeres sétáltatás kielégíthetné a mozgásigényét,mégis azt szeretném,ha bent(is) lenne a fekhelye/egy kosárka..:) Ha rossz idő van(pl. esős,sáros) megoldható,hogy egész nap bent legyen?nem olyan...

Ivartalanítsam a 2,6 hetes kan labrador -vizsla keverék fiú kutyáimat?

Persze nem most hanem kb. 8 hónapos korukban. Én nem vagyok oda az ötletért. Mit tegyek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!