Mitől fullad a kutyám?
Ma reggel óta fullad a kutyám és hány, főleg ha mozog, de most este benéztem a házába és fekve is ilyen fulladó-hörgő hangot adott ki. A hányását egyből felnyalja.
Felhívtuk az állatorvosi ügyeletet, kérdezgettek és azt mondták, hogy valószínűleg valami beszorult a torkába, nagy gond elméletileg az éjszaka folyamán nem lehet, reggel bevisszük a kórházba és altatással kiveszik ami beszorult.
Biztos, hogy nem lesz semmi baja?
Nagyon sajnálom szegényt, olyan rossz hallgatni, sírtam is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A kutya megölése és az emberek megtámadása nem az én hibámból történt utána került hozzám, velem iszonyat kedves de senki mással, ez így nem maradhat, mit tehetnék?
Ma van hogy 63. napja vemhes a kutyám, hajnal 5órakkor nagyon furcsa volt, mintha fialni készülne, nyugtalan volt, tisztogatta magát, a hasából furcsa hangok jöttek ki, én azthittem hogy kb 1-2 óra és fialni fog. Most pedig teljesen nyugodt, semmi furcsa viselkedés,...
Amikor sétálni indulunk a kutyám (keverék, 3 éves)elkezd ugatva rohangálni,amikor rá akarom tenni a hámot.Alig bírom elkapni.Ám amikor a hámot a nyakára teszem utána már megnyugszik.Ja, amúgy imád sétálni.Mi a teendő ebben az esetben? Előre is köszönöm a tippeket.
Menhelyről hoztunk el kutyát, és azt mondták hogy már régebben ivartalanították. De semmi papírt (orvosit), vagy bármit nem kaptunk róla, és sok minden mellett persze ennek a költségét is elkérték. Lány kutyáról van szó. Semmi régen beforradó sebet akármit nem találtam rajta.
Én nagyon szeretnék egy kutyát de anya nem engedi. Pedig volt már egy macskám és vele is sokat foglalkoztam csak el kellet altatni mert volt valami baja. És anya is nagyon jól tudja hog gondoskodnék róla. Levinném sétálni, etetném ,játszanék vele és tanitanám. ÉS NEM...
Egyik napról a másikra nem volt hajlnadó enni. Kicsit lankadtabb lett a kedve. Tejet megissza, de azt is nyögve-nyelősen.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!