Van egy yorkie. Senkinek nem kell, én nem szeretem, viszont menhely kizárva. Mit csináljak vele?
Megörököltem a volt barátom, volt nőjének a kutyáját. Szánalomból hoztam el, mert szakításunk után menhelyre kerűlt volna.
Tehát a kutya már ott volt, mikor mi összeköltőztünk.
2 évet éltem vele egy fedél alatt, nálunk, most fél éve van, de csak kötelességből gondozóm. Világ életemben ellenszenvesek voltak ezek a plüsspatkányok, de a menhelyi életnek mégsem tenném ki.
Olyan kis nyomorék, félek belehalna. Már nem fiatal, kb 8-9 éves.
Első nekifutásra oda adtam egy családnak, akik szaporítás céljából vették magukhoz.
Egyszer a környékükön jártam, gondoltam megnézem mivan a kutyával. Nagy nehezen beengedtek, és a látványra ami fogadott, azt mondták, hogy pár napja lebetegedett...
Az a pár kilós kutya pár deka volt és a szőre, csupa kaki, góc... na mindegy vissza vettem, ivartalanitatattam, és továbra sem tudom mit kezdjek vele, mert irritál.
A saját kutyámtól annyira fél, hogy támadja.
Foglalkozom vele, viszem sétálni, kerestem yorkiesokat, hogy a fajtája között legyen, de össze verekedett a többiekkel.
Kutyasuliba nem fogom vinni, azt hiszem eleget tettem érte. A saját blökimet otthon trenirozóm, van egy házilag barkácsolt agility pályánk, ott próbáltam kezdeni valamit a yorkieval is, mert láttam videókat, hogy fárasztják/foglalják le őket. Nem jártunk sikerrel.
Apuék azt mondják altassuk el, de én nem vagyok ennek híve. Örökbe meg senkinek nem kell, mert idegbeteg.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék egy Husky kölyköt, de mindenképpen menhelyről. Szerintetek van rá esély, hogy találok? Már jó idelye keresek, de eléggé nehéz így, hogy minimum 40 ezerért simán el lehet adni. De én már 150 ezerért is láttam. Azt hallottam, hogy az ilyen értékes kölyök...
Szeretnék segíteni a menhelyeknek. ideiglenesen befogadni 1-2 kutyust a meglévő 2 kutyusom mellé. Csak egy gond van. Szüleim nem nagyon díjjazzák. Az én fizetésemből etetném őket és gondoznám őket. Időm minta tenger. :) Lenne mindegyikre időm. Hogyan vezessem rá...
Békéscsabán kutyatrénert, kutyapszichológust, továbbá homeopátiával foglalkozó állatorvost keresek félős kutya szocializálásához.
kepfeltoltes.hu/view/130217/csipi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Egy kis menhelyi kutyusról lenne szó? :)
Menhelyről fogunk örökbefogadni egy kiskutyát. Mivel panelházban lakunk ezért egy kis termetűt szeretnénk elhozni. Egy kölyökkutyust szeretnénk és hogy tudnánk megállapítani hogy mekkora lesz ha felnő? A válaszokat köszönöm :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!