Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 6 eves rottweiler kutyank...

6 eves rottweiler kutyank sajnos diszplazias. Tudom hogy ez "fajtabetegseg" jarunk dokihoz es szteroid injekciot kap par havonta. Nem egy nagy osszeg nem arrolvan szo de ismertek olyan kezelest ami enyhithetne a fajdalmat?

Figyelt kérdés
hallotunk vizterapias kezelesrol ami valamelyest segitene,tapasztalatok,velemeny...
2013. máj. 22. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet esetleg müteni? Nekünk is volt dps kutyánk megműtötték azóta jól van.
2013. máj. 22. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A műtét jelentené az egyedül megoldást, mert a fájdalomcsillapítók nem fogják meggyógyítani a kutyát. Meg lehet neki próbálni zöldkagylós készítményt adni, el lehet vele járni úszni, de ezek őszintén szólva sokat nem fognak lendíteni az állapotán.
2013. máj. 22. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen fokú a Dp?

Ha súlyos, csak a gyógyszer, vagy a műtét segít.

2013. máj. 22. 12:01
 4/6 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

Ízületes idős kutyám volt anno. A dokik általánosan nem javasolták a szteroidot, mivel az egyik "jótékony" hatása, hogy kicsinálja az állat veséjét és tovább. Ezért egy emberi használatra szánt nem szteroid alapú erős fájdalomcsillapító ízületi gyógyszert írtak fel. Ez a meloxicam volt.

És jóval olcsóbb, mint bármely állatgyógyászati termék.

Üdv!

2013. máj. 22. 16:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat.

Sajnos ha huzamosabb ideig terheli a labat egyszerre.szaladgal,setalunk van hogy seta kozben is befordul a laba vagy probalja nem terhelni.fel eve hoztuk ki a menhelyrol mert a gazdaja megunta.fajtatiszta mindene meg volt...azota hordjuk injekcios kezelesre.

Eddig biztunk az allatorvos donteseben de rakerdezunk akkor ezekre a lehetosegekre amit emlitettetek.sokat segitettetek.koszonom

2013. máj. 22. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, nem tudom hol laksz de ha Budapesten akkor ajánlom a Primavet állatklinikát nekünk ott műtötték a kuyát maximálisan meg vagyok elégedve velük. Nagyon körűltekintöek, és nyagyon precizek. Több doki is specializálódott, van aki mozgási problémákra.
2013. máj. 22. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Milyen kutyát válasszak? ( olyan irjon lehetőleg, aki ért a harci kutyákhoz, masztiffokhoz, juhász kutyákhoz)

a szomszédaim pitbullt meg rottweilereket tartanak ( a jelenlegi kutyámat is nagyon féltem tőllük), de az egész utcában jellemző a harci kutya, ill. kaukázusi tartása, ezért olyat szeretnék, aki megtudja magát védeni, de engem sosem bántana és akiket én engedek be a...

Husky vagy rottweiler?

Kaptam egy rottweiler kutyust most fel eves Roki a neve,de en egy husky kutyust akartam.Anyum aszt monta h vallaszak a ketto kozul ha egy husky kutyust akarok akkor a mostani kutyust el kellene h ajandekozzam,a szivemhez nott de ugy vagyom egy husky kolyokre.ti melyket valasztanatok?

Szteroid szedése, tapasztalatok?

A kutyám babéziás volt, majd lett egy szövődménye, ami miatt 3 hete szteroidot szed (prednisolon). Az étvágyával vannak gondok, illetve jobbára csak a tápot nem eszi, másra ugrik. Eléggé puffad és büdöseket szellent, illetve a nap nagy részében csak fekszik. Normális...

Bízik bennem a kutyám?

Sziasztok! Kissé tapasztalatlan vagyok kutya téren, ő az első igazi komoly nagytestű munka kutyám. 8 hónapos roti kan. Ma sajnos furcsán fulladozni kezdett sétakor, ezért visszafele beugrottam a dokihoz hogy nézze meg mi lehet a baja. Megkértem hogy a füleit is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!