Hogy beszéljem a szomszédom hogy ne etesse a 4 hetes kutyakölyköket májkrémes meg vajas kenyérrel? Vidékröl jött fel, ott azt mondta igy szokták
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 11:38
2/9 anonim válasza:
Sajnos így szokták :( nálunk is így volt, néztem hogy a szomszéd nyanya kiabál, hogy engedjem oda a kutyát, mert hozott neki kaját *pfff*
Én végül elkerítettem azt a részt, így nem tudta etetni.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen biztos hogy, 4 hetesek szopnak is, de eteti is öket.
2014. máj. 8. 11:52
5/9 anonim válasza:
Próbáld neki értelmesen, érthetően elmagyarázni, h 4 hetes kölyköknek nem szabad adni ilyen ételt, mivel még szoptatja őket az anyjuk, és meghalhatnak. Ha nem használ, küldd rá az állatvédőket. Jobb ötletem nincs.
6/9 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam, de sajna begyepesedett agya van
2014. máj. 8. 12:01
7/9 anonim válasza:
Ha a te kutyáid 4 hetesek,akkor hogy fér hozzájuk a szomszéd?
Elletőládában,zárt helyiségben kéne lenniük,kimenniük csak felügyelettel szabad.Így esélye sincs etetni őket...
8/9 A kérdező kommentje:
Nem az én kutyáim a sajátjai.
2014. máj. 8. 12:15
9/9 anonim válasza:
Jaaa,hát az rosszabb eset.Mondd meg neki,ha így folytatja súlyos pénzeket fog a dokinál hagyni...ha már a kutyák egészsége nem fontos,hátha a smucigsága nyer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!