A kóborkutyákkal mit lehet tenni?
10-es
Szépen leírtad, egyetértek.
"vagy miattuk állatszeretetre nevelni a gyerekét"
HáT nem is a kóbor ebek miatt kellene, ennek alapnak kellene lennie kóbor eb ide vagy oda...
Nincs egy enyhe üldözési mániád?
Ne gondold,hogy a kóbor kutyák libasorban fognak őrt állni az utcán és várni az alkalmat,hogy megtéphessék a gyerekedet.
A városban nem féltetted autóktól,pedofiloktól stb?Pedig azok sokkal reálisabb veszélyt jelentenek egy gyerekre,mint a kóbor kutyák.
sajnos a kutyák nem ismerik az emberek törvényeit... tudom hozzászoktunk, hogy városban/faluban élünk, és az utcán nem találkozhatunk állattal... az egyetlen gond, hogy ezt az állatokkal nem közli senki..
örüljetek neki, hogy nektek kóbor pincsiktõl kell paráznotok, én bringával járok a szomszéd településre és itt benne van a pakliban, hogy grízlimaciba botlok, egyszer már láttam egyet útközben, hát nem pincsiméret... Most hozzászoktatjátok a gyereket, hogy nem kell tartani az utcán semmitõl mert mindent az ember irányít... de ez nincs így ez csak illúzió, amég létezik vad világ, kóborkutya is lesz mindig, hiába gondoljátok, hogy nincs joga az utcán tartózkodni, ez csak a ti emberi szemszögötök... valójában ugyan olyan joguk van a földön bárhol tartózkodni, mint nektek... de ha nem hiszitek, keressetek egy kóborkutyát, és kèrjétek ki a véleményét...
Azzal, hogy lefújod attól még ugyanúgy lesznek kóbor kutyák -,-"
hívd ki a falu jegyzőjét vagy menj be a falu polgármesteri hivatalába és jelentsd be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!