Mekkora büntetésre lehet ma egy ilyen állatkínzásos
esetben számítani? Ti mit adnátok a tetűnek?
Figyelt kérdés
Egyes hírek szerint Gazdagréten egy nő kidobott az ötödik emeletről egy fiatal Jack Russel terriert. A szerencsétlen kutya összezúzta magát, üvöltve szenvedett, míg egy állatorvos elaltatta. A k--rva ezek után flegmán közölte, hogy őt nem érdekli, dögöljön meg az a kutya.
Mi meg úgy gondoljuk, ő fog megdögleni. Kegyetlenül meg fogja keserülni, amit tett. Biztosan sokan tudják, ki ez a némber. Kérjük, akinek van róla információja, közölje velünk, mi a neve, hol lakik, és mit lehet még tudni róla. Értesülésünk szerint dajkaként dolgozik! Információkat az info@tolvajkergetok.hu-ra küldjetek. A többit intézik a radikális állatvédők!
Felfüggesztett ejnyebejnye. Ez ma a legkeményebb büntetés.
"Mi meg úgy gondoljuk, ő fog megdögleni." Ilyent józan ember nem ír ki a facéra.
2014. máj. 13. 22:05
2/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, magamat józan embernek tartom (bár lehet, hogy mások szerint nem vagyok az:D), de valahogy nekem is ez volt az első gondolatom... És ami a legjobb, óvónő az utolsó véglény, tökre örülnék, ha egy ilyen vigyázna a gyerekemre. Beakad a gyerek feje a mászókba. 'Ja nem baj, max. megfullad.' Kb. ilyen mentalitást tudok elképzelni.
2014. máj. 13. 22:08
3/11 anonim válasza:
Semmilyenre. Nálunk a kisebbség rendszeresen kutyaviadalokat tart amik ennél sokkal súlyosabb esetnek számítanak, annak sincs következménye hiába tudja a fél falu kik vannak benne. Tettenérés nincs, tehát ennyi...
2014. máj. 13. 22:15
4/11 anonim válasza:
hivatalosan max felfüggesztet
de ha egy radikális állatvédő csoport elkapja... hát lehet a seggét se fogja tudni kitörölni
2014. máj. 13. 22:19
5/11 anonim válasza:
Sajnos szerintem is megússza felfüggesztettel vagy valami pénzbüntetés esetleg max. :(
Én jópár év letöltendőt adnék neki - fegyházban.
2014. máj. 14. 08:08
6/11 anonim válasza:
Sajnos a mai impotens igazságszolgáltatás az oka, hogy olyan radikális társulások jönnek létre, mint a tolvajkergetők. Vannak akcióik amikkel egyetértek, de nyúltak már mellé nem egyszer... Hogy a kérdésre is válaszoljak, soha többé gyerek közelébe nem engedném a nőt, és letöltendőt adnék neki pontosan úgy, mintha embert ölt volna. Aki egy ártatlan állattal képes ilyet tenni, és még utólag sem fogja fel a tette súlyát attól egy ember sem számíthat jobbra...
2014. máj. 14. 09:57
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: maximálisan egyetértek veled. Én sem vagyok híve az önbíráskodásnak illetve annak, hogy a polgároknak kelljen csoportokba verődve betartatni a törvényeket, de amíg ilyen 'rendőrség' van, amit inkább neveznék kabarénak, mint állami szervnek, addig sajnos egyre radikálisabb csoportok lesznek. A hülye állam meg nem jön rá, hogy nem ezeket a csoportokat kéne büntetni, hanem az okot megszüntetni, amiért létrejönnek. Én is letöltendőt adnék a r..hadéknak, gyerek, állat közelébe meg többet nem mehetne.
2014. máj. 14. 10:35
8/11 zsuzsabazsa válasza:
Amíg nincs drasztikus büntetés, továbbra is kifogják dobálni a kutyákat az emeletről. Én drasztikusabb volnék. A gazdáját dobtam volna ki a kutyája után. Meg is tenném. Két emberrel felmennék a lakásába és kidobnám őkelmét az ablakon. Aztán felszívódnék.
2014. máj. 14. 18:50
9/11 anonim válasza:
Az önbíráskodás sosem vezet jóra, és már nem a szemet szemért korában élünk szerencsére. Ettől függetlenül, ahogyan előbb is kifejtettem amíg a törvény képtelen megvédeni az ártatlanokat (legyen az ember vagy állat) addig egyre több, és egyre radikálisabb csoportok fognak létre jönni lásd tolvajkergetők, gárda stb ami egyáltalán nem jó irány szerintem.
2014. máj. 15. 09:00
10/11 A kérdező kommentje:
Jó vagy nem jó, természetes. Az ember is alapvetően egy ösztönlény, ha van megfelelő vezető, szívesen beáll mögé, ha nincs, újakat választ a csoportból. Lényegében az megy nagyban, ami kicsiben a falkában. Ezért lenne fontos az aranyközépút, mert a diktatúrák mindig ilyen helyzetekben alakulnak ki, mikor nincs megfelelő igazságszolgáltatás, fejetlenség van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!