A rendőrség milyen kutyafajtákat használ elfogásra a németjuhászon kívül?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mali, holland, rottweiler és német juhász. Illetve ezek keverékeit használják csak.
Se a boxert, se a dobermannt nem preferálják sehol. A boxer a rövid orra miatt eleve nem tud úgy fogni, ami igazán jó lenne. A dobi pedig nem egy simulékony kutya, dobermannosok szerint úgy kétszer addig tart a kiképzése, mint pl. egy malinak. És nem is a legegészségesebb fajta. Emellett mind a boxer, mind a dobermann elment nagyon a küllemre, igazi munka vonalak már nincsenek.

válasza:

válasza:

válasza:Malinois,Németjuhász,Hollandjuhász,Rottweiler.
Más országokban:Kelet-Európai Juhászkutya,Beauceron,Csehszlovák Farkaskutya,Saarloosi Farkaskutya,Cseh Juhászkutya vagy pedig szlovákiába kísérletként a Fekete Sery-t.
Kapcsolódó kérdések:
Ma délelőtt nyakorvvel kimentem egy métert a ház elé hogy megnézzem mekkora a hó erre a kutyám kicsavarta magát a nyakőrvből és nekiment egy kutyának és a lány elakarta venni a kutyáját az én kutyámtól és neki is odakapott eléggé megilyedtek de nem lett bajuk csak egy...
Venni szeretnék egy kutyát, házőrzésre (családi ház), mivel a németjuhászokról jók a tapasztalatok (saját is), ezért ilyenekben gondolkodtam. Mit gondoltak, jó választás lehet? Aki árulja az rendőr, elméletileg rendőrkutyák, már csak a szuka van meg. Kisgyerek nincs a...
(Vízi rendőrség mögötti partszakasz) Van ott valami büfé vagy más étkezési lehetőség?
Hajdú biharban valahol nem lehet venni?
Az egyik azt mondta több kutyát képzett már kölyökkorától hogy később szolgálati kutya lehessen! Milyen gazda az ilyen? mennyit fizet a rendőrség? Nem is szereti az ilyen a kutyáját! Csak a hasznot látja belőle!
Állítólag rá uszította a rendőrükre a kutyáit valaki, és ez nagyon durva szabálysértés! Biztos hogy "ráuszította"? Nem lehet, csak el akarták fogni a kutyák meg védték a gazdájukat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!