Szerintetek elég ekkora póráz? és baj ha rajta hagyom a hámot?
Szóval van egy 2-3hónapos kutyusom.
Vettem neki egy 120m-es pórázt. Szerintetek elég neki?természetesen el is fogom engedni szaladgálni de úgymond a nagyobb sétákhoz.
És a másik:úgye neki hámot vettem (és tettem rá bilétát) nem baj ha nem veszem le róla ha futkározik?vagy inkább levegyem? Legjobbam a biléta miatt akarom csak rajta hagyni.
Elég a póráz, nem is kell, hogy túl hosszú legyen. Lényeg, hogy póráz nélkül is legyen lehetősége mozogni.
A hámot nem kell sétán levenni róla, csak otthon.
Ha adhatok egy tippet, ne hámmal tanítsd sétálni, hanem vastagabb nyakörvvel. A hámba bele tud feszülni, nem okoz neki kellemetlenséget, és így húzhat. Pláne egy szeleburdi kiskutya. Tudod, őt még minden érdekli, mindenhová menne. A nyakörvnek nagyobb visszatartó ereje van, mert abba rossz érzés, ha húzni próbál.
Elengedni pedig, amíg nem visszahívható, és nem tud szépen sétálni, csak zárt kutyajátszótéren kellene. Ott nem tud kiszaladni a világból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!