Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért rossz ha a kutya kint...

Miért rossz ha a kutya kint is és bent is tartózkodik?

Figyelt kérdés
Mi a ti véleményetek, olvastam ezt itt is pár kommentként.

2016. dec. 2. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb kutyának a kinti-benti tartás tökéletes. Én nem olvastam még olyat hogy ez rossz lenne ,max azok mondják akik még a "kutyának kint a helye" korban élnek.
2016. dec. 2. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Én meg úgy vagyok vele,hogy a kutyáim érzik hogy mi jó nekik. Van hogy 2 napig be sem akarnak jönni,van hogy 3 napig meg ki sem akarnak menni..
2016. dec. 2. 15:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszaitokat. :) Az én kutyusom is kinti - benti, ezért is csodálkoztam pár ember véleményén mert meg sem irták h miért gondolják rossznak.
2016. dec. 2. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem rossz, sőt ideális.

Abban az esetben, ha bármikor be-és kimehet. Tehát úgy például nem jó télen, hogy nappal csak kint van és éjjel bent, vagy fordítva.

2016. dec. 2. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. dec. 2. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Mi annak a neve ami olyan hogy fel rakjuk a kutyára a nyakörvet és ha egy zónából kilép megrázza az áram?

A kutyám rendszeresen kilóg és ugye ez büntetéssel is járhat. Nem az a gond, hogy nem jön vissza, de a szomszédoknak nem tetszik és pénzbírság is lehet belőle. Hallottam olyanról, de nem tudom mi a neve, hol keressem és mennyibe kerül. Olyan, hogy felraksz egy valamit...

Mivel lehet elrontani a mudit?

Most kaptam egy kilenc hetes mudi kiskutyat, több helyen is olvastam hogy nagyon könnyű "elrontani". és az érdekelne hogy mégis mitől lesz rossz nagykutya. Vannak tapasztalatok, mit nem lehet vele csinalni?

Félek, hogy rossz gazdi leszek?

Szóval, tervben van egy kiskutya, és sokat gondoztam barátnőmét, amíg nyaralt,így májustól fennáll a kiskutya téma. Most azonban elgondolkoztam. Mi lesz. Ha nem fogok tudni neki mindent biztosítani, vagy nem találjuk meg a közös hangot? Külfdre szeretnék egyetemre...

A kutyám rosszkedvű, sétánál be van lassulva. Más tünete nincs. Mi baja lehet? Lehet egyszerűen rossz napja van?

Most itt áll és csóvál, de olyan kedvetlen mégis. Ha nem lesz jobban elviszem dokihoz, de érdekelne, hogy mi lehet vele. Semmi mást nem látok rajta. Köszönöm!

Miért nem fárad el soha sem?

Van egy 5 éves labrador keverékem, akit minden nap 20-30 km-t sétálzatok bicajjal, és még így sem fárad el soha. Mitől van ez? Ismerősöm a NÉMET JUHÁSZukat kevesebbet sétáltatja, és mégis nyugodtabb. 2 éves korában ivartalaníttattuk, hátha javul a helyzet, de nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!