Nagy testű akár egy 50-60kilos kutyaval, hogy oldjatok meg a mozgolepcsozest a metroban ott ahol nincs lift? (Vagy ugy amblok olyan helyen ahol csak mozgolepcso van?

válasza:

válasza:Az enyém hallgat az ugrik szóra, szóval szimplán le és fel ugrik.
Ezek ellenére az esetek többségében inkább felemelem, amikor látom, hogy túl sok az új dolog és nem annyira tud koncentrálni.
Ha nagyon szükséges a mozgólépcső, akkor talán még azt tudom elképzelni, hogy (mivel ugye egy 50-60kilós kutya nem is 20centi), hogy az első lábainál megemelem, amikor már lent van, akkor utána gyorsan a hátsó lábainál is megemelem.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az álló lépcsőn lehet közlekedni.
Ha kéred a metró kezelőtől, leállítják a mozgólépcsőt, és le-felgyalogolsz a kutyával.
Azt nem tudom, hogy a négyes metrónál ki enged fel az álló lépcsőre.
Nagyon jó edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Naponta 4-szer, 5-ször viszem sétáltatni, millió+egy betegségem van de ha nem lenne, akkor is szerintem semmi köze hozzá.Azért félek mert a mai világban már mindent eltudok képzelni...
Szeret a lakásban lenni,imád lent sétálni,de a liftet sehogy sem szereti. Amint beszállok ő megijed,elkezd sírni,elszalad és azt sem engedi hogy felemeljem. Miután sikerül felkapnom utána is csak remeg. Szerintetek mi lehet?
Regen lepcsozott. Most uj lakasban lakunk, nincs lift, es abszolut nem akar lepcsozni. Mar probaltunk minden felet de nem es nem!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!