Mik a legpörgősebb kutyák?

Akkor gondolom a whippet-ekről még nem hallottál. :D
Kis termetű agarak.

Jack Russel rerrier?
Agilityre is járhatsz vele és hétköznapokban is órákon át jöhet a mozgás, a játék, labda, frizbi és egyebek minden mennyiségben!
Egy hiperaktív energiabomba, olyannyira, hogy nem is való "elsőkutyás"gazdinak, mert megbosszulhatja magát, ha nem tudják eléggé lefárasztani, nap-mint nap.
Szerencsésebb választás szerintem a mudi, mert a fenti jellemzők mellett sokkal alkalmazkodóképesebb, ha néha-néha a gazdinak kevesebb ideje, vagy energiája marad a "lefárasztásra".

"Mert mondjuk egy Agár igazi sprinter, de a nagy termete miatt kicsit lomhább a mozgása"
Elolvastam a kérdést. Nem írtad, hogy az agárszerű kutyák azért vannak kilőve, mert hosszúak a lábaik. Azt írtad, hogy a nagy termete miatt "lomhább". Egy kicsi agár (whippet) sokkal gyorsabb, pörgősebb mint egy csivava, ez nem kérdés.
Nem írtam, mert azt hittem, hogy teljesen egyértelmű lesz. Egy hosszúlábú kutyának minden esetben lomhább a mozgása.
"Egy kicsi agár (whippet) sokkal gyorsabb, pörgősebb mint egy csivava, ez nem kérdés."
Akkor most gyorsabb, vagy pörgősebb? GYORSABB! Én mit kérdeztem? A PÖRGŐSEBBIKET! Ami a Csivava.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!