A ti kutyátok hogy viseli a tűzijátékot/dörgést?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:2 yorkiem van.
Egyiket sem érdekli. Az öreg az első durrogtatásra vakkantott egyet (négy óra körül), majd átfordult a másik oldalára és aludt tovább.

válasza:Közép schnauzerem van, abszolút nem érdekli. Ha közvetlen a házunk előtt durran valami akkor morgolódik egy kicsit, de hamar lenyugszik és folytatja amit addig csinált.
Mielőtt nekem esne valaki, a kutya benti, de nyilván ott is jobban hallja, ha valami közvetlen a ház előtt sül el.

válasza:

válasza:A lakásban jól, max. felemelte picit a fejét egy-egy nagyobb durranásra, meg rám nézett, de aztán feküdt/aludt tovább. Kint viszont, ahol evidensen sokkal erősebb volt a zaj, az első durranásra elkezdett fejvesztve rohanni - 5 méterre engedi a flexi, behúztam, utolértem, próbáltam megnyugtatni. Mentünk tovább, de egyre idegesebb lett az időnkénti durranások miatt, néha futott, néha leült, és nem volt hajlandó tovább menni, néha meg fedezéket keresett (autók alatt, két garázs közti szűkebb részen), úgyhogy pisilés/kakilás nélkül jöttünk vissza. :(
Bent megint nyugi...
Kapcsolódó kérdések:
Félős, vagy nem zavarja a durrogtatás? Félős kutyának szoktatok adni valami nyugtatót? Az enyém bent jól elvan, de tavaly hiába kísértem ki pisilni. Annyira rettegett, hogy nem pisilt vagy 16 órán keresztül, mert menekült vissza a házba. Érdemes volna valami nyugtatót adni neki?
Az enyém itthon fél kicsit, ha meghallja a durranást akkor felugrik és hozzám szalad. De ha elmegyünk sétálni, akkor nem is érdekli egyáltalán.
A miénknek ez volt az első szilvesztere/újéve. Jól viselte nem ijedt meg. Még 8-9 körül kint sétáltunk vele, és ugyan kicsit sietett nem ijedt meg tőle különösebben. Mikor komolyabban elkezdtek tűzijátékozni mi is kimentünk kb fél órára, addig egyedül volt a házban. A...
Nem tudom igazából eldönteni, hogy az enyém félt-e, de nem akartam megvárni, hogy esetleg nagyo megijedjen, úgyhogy egy órája beengedtünk az előszobába. Azóta is békésen ott alszik.:) Nálatok miújság?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!