Az elég, hogyha felgöngyölöm a kutyakaja gyári csomagolását és a a száját becsipeszelem?
Vagy kell valami speciális tartó, hogy ne menjen tönkre?
15 kg-os kiszerelés...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Úgynevezett monoprotein táp... Gondolom ez inkább speciális igényekre van kitalálva, ugyanakkor a tápnak magas a hústartalma (20+ % "friss" csirke és 15% dehidratált csirke), gabonamentes is és nem is drága... Lehet abból valami gondja a hagyományos igényű...
Tudom, hogy meglepő a kérdés, de az a tapasztalatom, hogy a kiállítási kutyákat mind olyan erős középkategóriás tápokkal etetik amik tartalmaznak gabonát, kukoricát... Pl. markus mühle, happy dog, royal canin. És az állatorvosok, tenyésztők is ezeket ajánlják. Az...
Nagyon nagyon sik rosszat hallok róla, meg ugye az összetevői sem a legjobbak, valóban. Ehhez nem kell diedetikusnak lenni... Pl. nagyon sok benne a kukorica, ami főleg a macskatáp esetében érthetetlen. Ehhez képest meg relative drága is. Ugyanakkor kutyámnál...
Beyond táppal etetek és nem szeretnék áttérni semmire, csak szeretném tudni.
Benne vagyok egy csivavás csoportban, ahol rakosgatnak fel képeket, hogy eszi a kutya a fagyit, kukoricát, meg hogy a gyerek mindig ott felejti a chipset az ágyon, a kutya azt is megeszi. Én mindig írom, hogy azért nem kéne ilyeneket adni, de persze levagyok hurrogva,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!