Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Használhatok wu2 sampont a...

Használhatok wu2 sampont a lovak mosásánál?

Figyelt kérdés
Van egy szürke lovam aki szeret hemperegni mindenben is és így elég koszos ami nem jön le vakaróval és mivel már itt a jó idő gondoltam megmosom és láttam hogy sokan mondták hogy a wu2 sampont használják meg azért kifejezetten a lovaknak való sampon elég drága gondoltam kipróbálom ezt mert ez viszonylag olcsó , nektek mi a véleményetek erről nem árt a lónak ?

ápr. 7. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

xddd

bocs, ez nem hasznos válasz, de nagyon vicces a kérdés :DD:DDD

ápr. 7. 20:27
 2/7 anonim válasza:
88%
Egyáltalán nem árt a lónak, én is használtam már. ;)
ápr. 7. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Én szemüveget mosok vele. A hajamat szárítja nagyon.
ápr. 7. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Ahova jártam lovardába, ott is azzal mosták a lovakat és nem volt semmi bajuk tőle
ápr. 7. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten szeretem vele mosni a lovat :D használd nyugodtan
ápr. 8. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is azt szoktam használni.Semmi bajuk nem lesz tőle. :D
ápr. 9. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
nem ártott neki semmit, szeretem
ápr. 15. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Lófajták melyek egyszerre használhatók hátas- és igáslóként, vannak ilyenek? Ha igen, melyek azok? Nem annyira robosztus fizikumuk van, mint az...

Bírják - amennyiben felkészítik rá fokozatosan őket - a hosszútávú lovaglást, de ha arról van szó képesek nehéz terhet is a szekéren vontatni (nyilván nem olyan messzeségekbe, mint hátasállatként).

Otthon használható akadályelemek olcsón, házilag készítve?

Kevés akadályelem van a jelenleg használt pályán, de szeretném kicsit komolyabban készíteni a kezdő ugrólovam. Olyan megoldások érdekelnének, amiket könnyen meg lehet valósítani, nem lesz drágább a vége mintha vennék egy komplett akadályparkot, és nem veszélyesek sem...

Baba tusfurdot hasznalhatok a lovamhoz?

Sziasztok az lenne a kerdesem hogy baba tusfurdovel lehet e lovatfurdetni mert nem akarok dragan lovasboltba losampont venni ha a baba tusfurdo is jo

Használhatok alátét zablát önmagában?

Találtam egy jó zablát, ami passzolna a lovam szájába, de ez egy alátétzabla. Ezek miben különböznek a "sima" zabláktól? Csak abban hogy vékonyabbak? Az én lovamnak nagyon kicsi a hely a szájában, ezért az edzőm azt javasolta, hogy vegyek neki egy vékonyabbat, hogy ne legyen kényelmetlen neki.

Használhatom így a patazsírt?

Azt szeretném kérdezni hogy lehett e valami baja a ló patájának ha nyári patazsír használok télen? Helyesírást elnéznni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!