Mit tegyek kezdő lovasként?
Itt találsz olyan topicot,hogy "Problémák a ló és lovaglás körül",írd le a gondodat,sok hasznos tanácsot fogsz kapni.Az is lehet,hogy lesz a környéketeken olyantapasztalt lovas,aki segít nektek a belovaglásban,a lóval való bánásmód elsajátításában.
Egyébként a többi topicot is érdemes átböngészned,pl.ami a lovak betegségeiről szól,sokat tanulhatsz.
amikor én iskolában vagyok apa ad neki enni vagy kersztapám vagy nagymamám, apa mijnden nap 3x van lent és megnézi eteti szóval nagyon jól el vsan látva köszönöm
a bizalmatlan mondatokat:S és igen van itt jó pár hozzáértő személy, nem is kérdezek többet ugylátom semmi értelme
Kaptál lovat karácsonyra?Én évek óta könyörgök egyért és nem vesznek.Pedig mindenünk meg van hozzá!Tanya, széna is van legelő hatalmas nagy mozgástér.És mégsem vesznek.
A kérdésedre válasszolva, igen baj h tartotok tőle!Így ő lesz a domináns és nem te.Hiába te eteted ő akkor is feletted fog állni a rangsorban.Ez olyan mint a ménesben.Szóval éreztetni kell vele h te vagy a domináns és nem ő!Folyamatosan!És ha rosszat csinál akkor is!Lehet barátkozni vele meg ápolgatni.De ha mondjuk kikötöd azért h leápold és le akarod ápolni a másik oldalát.Szólsz neki h menjen arrébb megnyomod az oldalát de nem megy arrébb.Addig nyomod amíg kifáradsz.És abbahagyod,akkor te engedtél amit a ló el akart érni.Addig nem szabad engedni és nyomni az oldalát a lónak amíg nem enged.Mert így ő lesz a főkanca és nem te.
Nem te írtad ezt a kérdést? http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__58922..
Csak mert kicsit hasonló a probléma vagyis inkább úgy mondom, hogy a belinkent kérdés ennek lenne a következménye.
Dominancia a fő kérdés, oda már írtam egy hosszú választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!