Láttatok már olyat hogy egy házimacskába, szerelmes lett egy idegenmacska? (és amikor nem figyelek akkor eggyütt alszanak és nyalogatják egymást. )

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az enyém eygszerűen meg van bolondulva értem, nem tudom, ez természetes-e. Van, hogy lefekszik a lábamhoz és folyamatosan, ütemesen csak puszilja. Ha lemegy a párommal pisilni, akkoris ha teheti előtte visszaszalad, ad egy puszit. Ahogy visszajön, berobban a lakásba...
Hullámos papagájunk van,kb 1 éves.Van egy kis csengős játéka amit nagyon imád,szerintem belezúgott teljesen.Ez nagyon aranyos csak az a probléma vele,hogy amióta így van azóta nem lehet vele semmi se csinálni.Nem tanul új szavakat és egyre durvábban csipked minket.Nem...
Gondoltam leírom,hogy mi történt tegnap! Hát nem semmi kálvária volt tegnap! Szóval elvittem egy másik dokihoz. Ő egyből azzal kezdte,hogy parvo-s a kutya, és nem biztos,hogy megmarad. Kérdeztem,hogy ha megkapta az oltásokat, hogy lehet parvo-s. Mondta,hogy...
Persze csak viccesen írom :D Egész nap rajtam csüng, dagaszt és szopik, 4 hónapos, már a nyakamon csinálja és halad felfelé az arcomra. Már eléggé fáj, ahogy a körmeit bele mélyeszti a nyakamba. Egyfolytában nyalná a fejem. Most is rajtam csüng. Volt, hogy éjjel se...
Eddig én macskáknál nem tapasztaltam ilyet, de ha embereknél van ilyen, akkor állatoknál is előfordulhat... láttatok már ilyet macskáknál vagy kutyáknál?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!