Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Láttatok már olyat hogy egy...

Láttatok már olyat hogy egy házimacskába, szerelmes lett egy idegenmacska? (és amikor nem figyelek akkor eggyütt alszanak és nyalogatják egymást. )

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 21:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Ma vettem észre a macskámat egy idegen macskával,és lány házi macska.
2012. febr. 3. 22:02
 2/7 A kérdező kommentje:
(A házi a lány enyém.)
2012. febr. 3. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, én már láttam, hogy két kicsi fiú nyalogatta egymást és együtt aludtak)enyémek). Lehet, hogy csak barátok lettek, egyébként fejlett nőstény nem enged közel magához ivar érett kandúrt...!
2012. febr. 4. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy fiú cicám aki szerelmes a lány cicámba. De lehet csak jó barátság, nagyon édesek együtt. Ezt nem párzási időszakra értem.
2012. febr. 4. 10:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát a lány cica kisebb a fiunál de amugy tapadnak rá a fiú cicák.de még csak ezzel láttam szerelmesnek.de mit gondoltok csináljak valamit ez ellen?
2012. febr. 4. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne nagyon, hagyd őket együtt még egy kicsit, aztán ha nem akarsz kiscicákat, amikor tüzel a cicád, kergesd el a himet.
2012. febr. 4. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ivartalaníttasd a macskádat. (Vagy beszéld rá a szüleidet)
2012. febr. 4. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

A t kutyátok is ennyire szerelmes belétek?

Az enyém eygszerűen meg van bolondulva értem, nem tudom, ez természetes-e. Van, hogy lefekszik a lábamhoz és folyamatosan, ütemesen csak puszilja. Ha lemegy a párommal pisilni, akkoris ha teheti előtte visszaszalad, ad egy puszit. Ahogy visszajön, berobban a lakásba...

Mit tegyek a papagájommal ha szerelmes a játékába?

Hullámos papagájunk van,kb 1 éves.Van egy kis csengős játéka amit nagyon imád,szerintem belezúgott teljesen.Ez nagyon aranyos csak az a probléma vele,hogy amióta így van azóta nem lehet vele semmi se csinálni.Nem tanul új szavakat és egyre durvábban csipked minket.Nem...

Szerelmes kutya tegnapról? Fejlemények?

Gondoltam leírom,hogy mi történt tegnap! Hát nem semmi kálvária volt tegnap! Szóval elvittem egy másik dokihoz. Ő egyből azzal kezdte,hogy parvo-s a kutya, és nem biztos,hogy megmarad. Kérdeztem,hogy ha megkapta az oltásokat, hogy lehet parvo-s. Mondta,hogy...

Segítség szerelmes belém a macskám! Hasonló tapasztalatok?

Persze csak viccesen írom :D Egész nap rajtam csüng, dagaszt és szopik, 4 hónapos, már a nyakamon csinálja és halad felfelé az arcomra. Már eléggé fáj, ahogy a körmeit bele mélyeszti a nyakamba. Egyfolytában nyalná a fejem. Most is rajtam csüng. Volt, hogy éjjel se...

Létezik, hogy két nőnemű macska "szerelmes" egymásba?

Eddig én macskáknál nem tapasztaltam ilyet, de ha embereknél van ilyen, akkor állatoknál is előfordulhat... láttatok már ilyet macskáknál vagy kutyáknál?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!