Találtam 4 kismacskát. Mit tehetnék velük?

válasza:Nem, sajnos valószínűleg szándékosan tették ki őket :( rendes vagy, hogy nem hagytad ott őket.
Fontos lenne tudni, hogy mekkorák, mert ha még annyira kicsik, hogy nem esznek szilárd táplálékot, akkor cicáknak való tejpótló tápeszerrel kell őket etetni, a hasukat pedig simogatni, hogy üríteni tudjanak.
Ha már nagyobbak és esznek, meghirdetheted majd őket, vagy kerhetsz segítséget állatvédőktől, menhelyekről. Persze csak ha nem akarod megtartani őket :)

válasza:Ki keresné, ha kilettek dobva?
Lépj kapcsolatba valamilyen hozzád közel eső állatmentő szervezettel, ők tudnak segíteni!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
jól betakartam, fekszik nem járkál néha nyávogott egy kicsit, dorombolt is de nem mászkál csak fekszik a szemét nem nyitja ki, tetrán kenőcsöt tettem a szemébe, direkt szemre való enni sem eszik alig mozdul csak fekszik még forralt bolti tejet adok neki...
Kb 6 hetes kiscica, nőstény és egy kartondobozban volt, teljesen egészségesnek tűnik. Mit adjak neki enni? hogy fürdessem? Milyen almot adjak neki? és ehhez hasonló kérdésekre kérek szépen válaszokat. köszi:)
Találtam egy kiscicát az udvarunkon, nekem nagyon tetszik, de nem akarom, hogy anya megtudja. Szeretném megtartani de anyu nem engedné. Nem nagyon isnerem a macskafajtákat, de szerintem ez amiga. Hova bújtassam el őt?
Tegnap találtunk egy kismacskát és a boltban azt mondták, hogy ilyet vigyek. Ezenkívül meg Kitekat volt, de azt túl drágának találtam. Alutasakosat os vettem neki és dobozosat is. Jó lesz ez így neki?
A macskát elég rosz állapotban találtam meg, teli volt bélférgekkel,bolhával, a pofija sebes volt és macskanáthája is volt. Kikupáltam, és most így néz ki. Nagyon hasonlít a Norvég Erdei cicákhoz, a szőre is középhosszú, lehet nagykorára hosszú lesz...? Semmi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!