Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Találtam 4 kismacskát. Mit...

Találtam 4 kismacskát. Mit tehetnék velük?

Figyelt kérdés
Hazafelé menet arra lettem figyelmes, hogy egy zsák van kidobva a vasút mellé, ígyhát megtekintettem azt. A zsákban 4 db kismacska volt, gondolkodóba estem és hazahoztam őket. Jelenleg a kazánházban van a helyük, egy kosárban. Szerintetek keresni fogják őket?

2017. jan. 9. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, sajnos valószínűleg szándékosan tették ki őket :( rendes vagy, hogy nem hagytad ott őket.

Fontos lenne tudni, hogy mekkorák, mert ha még annyira kicsik, hogy nem esznek szilárd táplálékot, akkor cicáknak való tejpótló tápeszerrel kell őket etetni, a hasukat pedig simogatni, hogy üríteni tudjanak.

Ha már nagyobbak és esznek, meghirdetheted majd őket, vagy kerhetsz segítséget állatvédőktől, menhelyekről. Persze csak ha nem akarod megtartani őket :)

2017. jan. 9. 22:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ki keresné, ha kilettek dobva?

Lépj kapcsolatba valamilyen hozzád közel eső állatmentő szervezettel, ők tudnak segíteni!

2017. jan. 9. 22:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Kezdetnek valami kaját kéne nekik adni.
2017. jan. 9. 22:34
 4/11 anonim ***** válasza:
El is ajándékozhatod őket amúgy. Persze úgy, hogy felrakod őket valahova, és megvárod, hátha jelentkezik valaki, aki szeretné elvinni őket. Hidd el, ha te nem tudod őket megtartani, akkor a legjobb, ha keresel egy gondoskodó gazdit nekik.
2017. jan. 9. 22:39
 5/11 anonim válasza:
Tedd fel a startapróra a macskák rovatba. Készíts róluk képet is. Valószínű ingyen érte mennek. Helyileg hol vagy?
2017. jan. 9. 23:41
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Tarsd meg őket egerészeknek.
2017. jan. 10. 00:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves tölled, hogy nem hagytad sorsukra szegényeket, ha már olyan korban vannak adj nekik junior tápot junior alusat, és rakd fel őket a jófogásra, csak olyanoknak add oda akik saját megitélésed szerint jó gazdija lessz nekik.
2017. jan. 10. 07:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja és inni csak vizet adj, tejet ne.
2017. jan. 10. 07:33
 9/11 anonim ***** válasza:
6%
etesd,itasd,tisztítsd meg őket és utána tedd fel az internitre hogy ingyen elvihető cicák.menhelyre NE VIDD ŐKET,mert ha 1 hónapig nem viszik el őket akkor ott elégetik őket és beteszik egy hullatároloba ahol az égetett allatok vannak [ezt tapasztalatbol mondom]
2017. jan. 10. 13:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A méretüket tekintve már valószínűleg nem szophatnak. Inni vizet isznak, enni pedig kenyérmaradékot áztattam le nekik. Már meg is lett beszélve, meghagyjuk őket!!
2017. jan. 10. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A kövesúton találtam egy kismacskát, hazahoztam mit csináljak vele?

jól betakartam, fekszik nem járkál néha nyávogott egy kicsit, dorombolt is de nem mászkál csak fekszik a szemét nem nyitja ki, tetrán kenőcsöt tettem a szemébe, direkt szemre való enni sem eszik alig mozdul csak fekszik még forralt bolti tejet adok neki...

Találtam az utcán egy kismacskát és szeretném megtartani. Mit tegyek?

Kb 6 hetes kiscica, nőstény és egy kartondobozban volt, teljesen egészségesnek tűnik. Mit adjak neki enni? hogy fürdessem? Milyen almot adjak neki? és ehhez hasonló kérdésekre kérek szépen válaszokat. köszi:)

Találtam egy kismacskát. Mit csináljak vele?

Találtam egy kiscicát az udvarunkon, nekem nagyon tetszik, de nem akarom, hogy anya megtudja. Szeretném megtartani de anyu nem engedné. Nem nagyon isnerem a macskafajtákat, de szerintem ez amiga. Hova bújtassam el őt?

Milyen ez a Dax macskatap?

Tegnap találtunk egy kismacskát és a boltban azt mondták, hogy ilyet vigyek. Ezenkívül meg Kitekat volt, de azt túl drágának találtam. Alutasakosat os vettem neki és dobozosat is. Jó lesz ez így neki?

Múltkor, találtam egy kismacskát, útána néztem, és lehet fajtiszta macska. Kíváncsi vagyok, aki jobban ért hozzá, az hogyan vélekedik erről?

A macskát elég rosz állapotban találtam meg, teli volt bélférgekkel,bolhával, a pofija sebes volt és macskanáthája is volt. Kikupáltam, és most így néz ki. Nagyon hasonlít a Norvég Erdei cicákhoz, a szőre is középhosszú, lehet nagykorára hosszú lesz...? Semmi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!