Mi lehet a baja a cicának?

válasza:

válasza:Valamilyen sérülés lehet,ha nyávog és a farkát,lábát maga alá hùzza.Esetleg beszorulhatott a lába amikor az erkélyen átmászott hozzátok netán leeshetett közben?
Meg tudjátok nézni,hogy simogatásra hol fáj neki a legjobban.
Nem olcsó az állatorvos,de egy röntgent megérne nektek is,ha továbbra is átjárna hozzátok a "a szomszéd által engedett szeretetcsomag". A szomszéddal felesben fizetett orvosi vizsgálatidíj szóba jöhet köztetek?
Kapcsolódó kérdések:
6 hónapos a cica. Főtt csirkemellet kap most enni de nagyon nagyon nem akarta jelenleg megenni. Én ettem párizsit és véletlen lopott belőle egy kicsit, aztán tegnap délután 3 óra és ma éjszaka közti időtartamban megevett maximum 2-2,5 karika párizsit (a kis fél kilós...
Nem sokat, mert utána inkább megfürdettem, minthogy tovább csinálja.
Van a szomszédban egy vemhes macska, elég sokszor összefutottam már vele. Régebben sokat futkározott, mindent megfogott... Most jó nagy a hasa és egész nap azt látom, hogy fekszik. Hol itt, hol ott, de nem nagyon futkározik. Enni viszont figyeltem és evett rendesen....
Szeretnek a cicara egy nyakorvet. Bolhanyakorvet, de akar simat is, hogy lassak, hogy van gazdaja. De nem lenne belole baja? Nem akad be valahova? Tobb gondot csinal, mint hasznot?
Vitaminként fogyasztom, és ha megérzi az illatát, folyton kunyerál belõle.Lehet tõle valamit baja, ha adok neki egy keveset? Elõre is köszi!
Ferdocat 500 mg-os tabletta, az eladó azt mondta 4 kg-os cicának mehet 1 db. Most olvasom a neten, hogy 10 kg-onként kell egyet beadni... Az én cicám kb 4 kilós és 1 tablettát adtam be neki.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!