A hegyi oroszlánok állatkerti tartása tényleg olyan körülményes, hogy egy magyarországi állatkertben sem tartanak ebből az állatfajból?
Sem a budapesti, sem győri és a veszprémi állatkertben sem tartanak ebből a fajból, régen tartottak a nyíregyházi állatparkban, de a internetes oldalukon lévő fajlista alapján jelenleg már nincs ebből állatfajból a vadasparkban.
Ezek szerint a speciális sivatagos- hegyvidéki éghajlathoz vannak ezek az állatok hozzászokva és ezért nem tartanak Magyarországon pumát?
Vagy olyan ritkán szaporodnak fogságban?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ami nagyjából olcsó is. Ami tetszett eddig az a patkány, kígyó, de ezek sajna nem olcsó mulatságok és eléggé körülményesek is
Hőmérséklet, páratartalom igényre gondolok
Milyen felszerelés, hőmérséklet (stb.) szükséges? Nincs még tapasztalatom ezen a téren.
Nem lehurrogást szeretnék. Szívesen fogadok minden tanácsot. Találtam benne ma 2 kullancsot. Nagyon nagyok voltak már szóval egy ideje benne lehettek. Egy határozott mozdulattal rántottam ki őket, akkor kezdték el köpködni a vért, amikor már kint voltak, de tudom,...
Nagyon aranyosnak találom a patkányokat és szeretnék egyet tartani. Körülményes tartani őket? Mibe kell tartani őket és hol lehet beszerezni kézhez szokottat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!