Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósomék disznót vágnak...

Apósomék disznót vágnak holnap. Nekünk pénzért adják a húst. Szerintetek normálisak, hogy a saját fiuktól ezért is pénzt kérnek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 16:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
37%
Én sem kértem volna soha pénzt a lányomtól az unokával összefüggésben. Én csak adtam. De sajnos az én szüleim ilyenek voltak. Sose állítottam, hogy a példájuk követendő.
2013. szept. 12. 17:27
 42/61 anonim ***** válasza:
71%
De. Pont ezt írod, hogy ez a normális: " Nem értem, milyen alapon várják el a gyerekek a szüleiktől, hogy folyamatosan segítsék őket anyagilag. Mert ez a disznóvágási ügy is erről szól. Az én gyerekemre pénzért vigyáztak a saját nagyszülei /nem is kevésért/, mégsem reklamáltam. Az sem érdekelte őket, tudok-e minden hónapban fizetni érte. Egyedül neveltem..." Ezen a kommenten az jön át, hogy számodra ez a normális.
2013. szept. 12. 17:30
 43/61 anonim ***** válasza:
69%

Ez nehéz kérdés. Milyen anyagi helyzetben vannak? Eladásra szánták a disznót vagy azért vágják, hogy legyen a fagyasztójukban? Mennyi jövedelmük van nekik?

Nyilvánvaló, hogy családon belül nem szoktak ezért pénzt kérni. De ha pl. ebből fedezik télire a fát, és ha nincs ez a pénz, nincs mivel fűteniük, akkor el sem fogadnám tőlük ajándékba.

2013. szept. 12. 17:33
 44/61 anonim ***** válasza:
60%
Amúgy meg nem azt írtam, hogy te írtál 2 sort, hanem hogy olvastál két sort (ennyi volt a kérdés) és már írod a tv előtt tespedő, ingyenélő, markát tartó sz@rságokat. 70 éves vagy, vagy csak mondod, nem érdekel. Ennyi idősen, ilyen élettapasztalattal ilyeneket írni!
2013. szept. 12. 17:33
 45/61 anonim ***** válasza:
82%
Az én anyám egyedül él, de soha nem kér pénzt semmiért, régebben hetente jártunk haza hétvégén, mindig 4-5 féle kaját csinált és annyit csomagolt, hogy 3 napig nem kellett főznöm. Ezen felül én sem pénzért viszem haza a dolgokat. Szóval szerintem nem normális... de hát ők tudják.
2013. szept. 12. 17:36
 46/61 anonim ***** válasza:
77%
De jó lenne ha a kérdező méltóztatna válaszolni a kérdésekre!
2013. szept. 12. 17:37
 47/61 A kérdező kommentje:
Apósomék jól álnak anyagilag, a takarmányt nem veszik hanem van földjük amit a párom művel. Anyósék azt mondták, hogy nem kell segíteni mert hentest hívnak.
2013. szept. 12. 17:56
 48/61 anonim ***** válasza:
87%
A párod a munkáért kért tőlük,vagy kap pénzt?
2013. szept. 12. 18:02
 49/61 A kérdező kommentje:
Nem kért mert akkor még otthon lakott, pár hónapja költöztünk össze.
2013. szept. 12. 18:10
 50/61 anonim ***** válasza:
82%
Hát akkor nem egyszerűek!
2013. szept. 12. 18:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!