Te tegezed az anyósod?
Figyelt kérdés
Én igen, 26 N,kíváncsi vagyok ti hogy vagytok ezzel!?2016. jún. 29. 12:06
1/32 anonim válasza:
Nálunk családban senki sem.
Nekem sem engedték sosem, magamtól meg nem is jött.
2/32 anonim válasza:
Szinte az első pillanattól tegezem, apóst is, nagyon jóban vagyok velük. A férjem is tegezi az én szüleimet.
3/32 anonim válasza:
Igen, de csak pár év után ajánlották fel anyósék, bár azóta belátták, hogy ebben maradi a hozzáállásuk, én sok középkorú embert tegezek, általában ők kérik.
4/32 anonim válasza:
Sajnos nem ajánlották fel 3 év és eljegyzés után sem. :(
Nekem rosszul esik, mintha nem fogadnának be ezzel a családba, rajtam kívül ugyanis szinte mindenki tegezi őket.
A párom viszont a 2-3. alkalom óta tegezi a szüleimet.
25-28
5/32 anonim válasza:
Nekem nem engedték meg az anyósék, hogy tegezzem őket, így én magázom őket. 1999-ben ismertem meg a feleségem családját.
40F
6/32 anonim válasza:
Tegezem oket, kezdetektol, hisz fiatalok. Mi is csak 23-25 evesek vagyunk. Mindketten tegezzuk egymas szuleit.
8/32 anonim válasza:
Már 6 éve együtt vagyok a vőlegényemmel, de nem mondták soha, hogy tegezzem őket, úgyhogy nem.
Jövőre lesz esküvő, lehet, hogy az után mondani fogják, nemtom. Mindenesetre ennyi idő után nagyon furcsa is lenne átállni.
9/32 anonim válasza:
Nem a vénasszony nem engedi.
30F
10/32 anonim válasza:
Én még csak egy éve vagyok együtt a barátommal, nem vagyunk házasok, de már az első alkalommal, mikor találkoztunk felajánlották a szülei a tegeződést, és az én szüleim is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!