Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom így megismerni a...

Nem tudom így megismerni a lányom barátját. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Fél éve van együtt a lànyom a pasijával. Eddig kb.3szót beszèltem vele. Ha itt van akkor bemennek a szobába bezárkóznak. Vagy a fiúnàl vannak vagy elmennek sétàlni.

Esélyem sincs megismerni kivel is engedem el a gyerekemet. A lànyom mesél sokmindent róla. Nem is tudom szimpatikus e vagy sem. De inkább nem sőt a családja sem akiket csak hallomásból tudom milyenek. Pedig biztos rendes gyerek.De ez így nem jó.

Ültessem le hogy na most akkor beszélgessünk? Vagy ha tovább lesznek együtt majd vàltozik? Nekem ez fura hogy idejön lerendezik egymást és megy haza.

Ti mit tennétek?

2020. aug. 10. 17:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
48%

A lányoddal jó a kapcsolatod, sokat mesélt a fiúról. Te is beszéltél már Vele és rendszeresen találkoztok hiszen odajár Hozzátok.A szüleiről is sokat tudsz, a fiú barátairól is, akik nem mehetnek Hozzájuk.

Alig várod,hogy vége legyen ennek a kapcsolatnak. Akkor miről is szeretnél Vele beszélni?

2020. aug. 10. 20:32
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Hívd át a szüleit is egy vacsira , akkor talán kiderül mifélék.
2020. aug. 11. 13:03
 33/37 anonim ***** válasza:
Mivel 15 éves gyerekekről van szó én még nem.hívnám át a fiú szüleit. Főleg így,hogy egyébként se közvetlenek.
2020. aug. 11. 13:36
 34/37 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező?
2020. aug. 13. 00:18
 35/37 anonim ***** válasza:

34

Készül a nagypapi szerepre:D

2020. aug. 13. 10:18
 36/37 anonim ***** válasza:
A lányod 15 éves, és "anyósjelölt"? Túltoltad a kamut...
2023. jún. 10. 21:34
 37/37 anonim ***** válasza:

Na mennyi sületlen válasz van itt. Annó 17éve volt egy 17 éves barátnőm akit fogott az anyukája. Fogott =lehettem neki de feltételekkel. Félig nyitott szoba ajtó. Este talán 8 as buszig maradhattam(nyáron). Félig nyitott ajtóra visszatérve, izgalmas volt, mikor az anyukája kicsit odébb ment lány rámvetette magát nagyon jól csókolt, viszont 17évesen volt annyi jól neveltség benne, hogy ha "megcsúszott a kezem" a nadrágja és a bugyija közé vagy alá a fenekénél addig ficergett hogy nehogy rosdz helyen legyen. És véletlenűl le lettem ültetve a nappaliba. Véletlenűlt úgy képzeld el, hogy belekezdett rafináltan valami könnyed témába és véletlenűl ki lettem kérdezve erről arról. Mondjuk ex anyós jelöltnek tanári diplomája is volt. Egy nyári kaland lett, szeptemberben visszamentem egyetemre és.....vége lett.

Ja és 1,5hónap alatt nem volt sex. Moziba is csak 3asba mehettünk jött a barátnöje is. Strandra barátnöje pasijával meg még egy barátnőjükkel mehettek(én ott nem voltam).

Szóval kérdező ahogy nekem működött szerintem lányod esetében is működhetne. Húzd meg-ereszd meg elv. Lehet barátja legyen szerelmes de te húzod meg a vonalat.

2023. jún. 13. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!